Webtoon Tavsiyesi - Prince Cinderella

 


Puan: 8/10

Yazar: 77A0r

Tür:

Romantik, Okul, Fantastik, Cinsiyet Değişimi

Tanıtım:

Dışa dönük ve atletik Darim her zaman arkadaşlarla çevrilidir. Ama ilkokuldayken sosyal olarak dışlanmıştı - sadece Taehoo onu gruba kattığında arkadaş edinmeye başladı. Şimdi lisede, ikisi birbirinden ayrıldı, ancak Darim, soğuk Prens Charming'le yeniden bir araya gelmek için bir şans bekliyor. Tek bir sorun var: Darim’in vücudu her gün öğlen bir erkeğe dönüşüyor, ancak gece yarısı geri dönüyor! Peki, Taehoo'ya bir kız olarak yaklaşamıyorsa… Neden erkek olarak denemesin ?!

Benim Görüşüm:

Hikayesinin çok iyi olduğunu düşünmesem de baş karakterimiz Darim sempatik ve sevilesi bir karakter olduğu için okumaya devam ediyorum.

Değişik bir kurgusu var. Fujoshi bait olsa da kesinlikle BL olmayacağına eminim. 

Erkek karakterimiz Taehoo, ailesi tarafından daima baskı altında olan bir çocuk. Ailesi çocuğun arkadaşlarına bile karışıyor, ancak Taehoo'nun hayali bir roman yazarı olmak. Bunu ailesinden çekindiği için yapamıyor. Darim ise sevdiği çocuğa destek olmak isteyen garip bir kız. Taehoo'ya bir türlü kız olarak yaklaşamadığı için erkek olarak onun gittiği dershaneye yazılmaya karar veriyor.

Kısa sürede arkadaş oluyorlar ve Darim onu roman yazması için cesaretlendirmeye başlıyor. 

Lehzin'de ücretsiz olan bu seri bence okunmaya değer. Çizimleri ilk bölümden son bölüme kadar değişse de hala çok temiz ve güzeller. Hikaye anlatımı da lineer, yani kafanızı karıştıracak çok fazla bir şey yok. Hafif bir okuma için önerilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel