Webtoon Tavsiyesi - Who Made Me a Princess


Puan: 9/10

Yazar: Plutus, Spoon

Tür:

Fantazi, Dram, Romantizm

Tanıtım:

Güzel Athanasia, kendi biyolojik babası, soğukkanlı imparator Claude de Alger Obelia’nın elinde öldürüldü! Bu sadece aptalca bir uyku vakti hikayesi… ta ki bir kadın uyanıp aniden o talihsiz prenses olduğunu anlayıncaya kadar! Ölüme mahkum kaderinden kurtulmak için bir plana ihtiyacı var ve zaman tükeniyor. A Planı ile gidip, rezil imparator tarafından fark edilmeden olabildiğince sessiz mi yaşayacak? B planı, saraydan kaçmaya yetecek kadar para mı toplayacak, Ya da C planına takılıp, tatlı bir dille babasının gözüne mi girmeye çalışacak?! (Alıntıdır.)

Benim Görüşüm:

Bu serinin yeri benim kalbimde daima ayrıdır. Çizimlerinin çok güzel olması bunun başlıca sebebi. Her sahneyi screenshot almaktan okuyamadığım bir dönem bile olmuştu.

Hikaye, ilk başlarda eğlenceli olsa da zamanla işler ciddileşmeye başlıyor. Yine de güzel bir hikaye anlatımı var. Ara sıra tekrara girse de sıkmıyor.

Serinin kitabını okuyanların söylediğine göre Spoon çoğu şeyi değiştirmiş. Hikayenin nasıl ilerleyeceğini onlar bile bilemiyorlar.

Yavaş bir seri olduğunu söylemeliyim. Tüm seriyi birkaç paragrafla özetleyebilirim, ancak önemli olan asıl şey hikaye değil. 

Babişko Claude ve güzel Prenses Athanasia'nın birlikte geçirdiği sevimli sahneler, Athy'nin büyümesi ve giydiği kıyafetlerin şirinliği... Bunlar bu seriyi okumamın başlıca sebebiydi. Lakin hikayenin sonlara doğru baya ciddileştiğini söylemek üzüntü verici. Bu serinin bitmesini istemiyorum. _(:3 」∠)_

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel