Childhood Friend 16. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend









16. Bölüm - İnternet Üzerinde Fırtına Patlatmak (1)


Bu sıralarda Ye Peicheng, Ye Konağına yeni varmıştı.

Babası Bay Ye konağın üst katındaki çalışma odasında çok önemli bir konuk ağırlıyordu. Ye Peicheng ise alt kattaki bir odada bekleme niyetindeydi fakat bir hizmetçi yanına gelip ona : "İkinci genç efendi, çalışma odasına davetlisiniz" dedi.

Ye Peicheng kafasını onaylar anlamında salladı ve ayağa kaktı. Gözleri, üst kattan inen büyük abisi Ye Peiqing'e kaydı. Adamın dudakları kanca ile bağlanmış gibi görünüyordu, sonra anlamlı bir gülüşü gözler önüne serdi.

Kardeşlerin arasında hep bir anlaşmazlık vardı. Ye Peicheng konağı her ziyaret ettiğinde, babası ona neredeyse her zaman öfkeyle kül tablası fırlatırdı. Küçük kardeşinin tekrar eve geldiğini görünce Ye Peiqing iyi bir ruh hali içine girdi.

Ye Peicheng onu görmezden gelip üst kata doğru yöneldi.

Odanın kapısını çalmasıyla "İçeri gel." tepkisini duyması bir oldu. İçeri gelmesi kabul edildikten sonra, babasının çalışma odasının kapısını açtı.

Ye Peicheng içeri girer girmez, tangzhuang* ceketi giymiş altmışlı yaşlarda bir adamı fark etti. Yaşlı yabancının gözleri Ye Peiceng'i baştan aşağı açık bir merakla inceledi.

*tangzhuang düz yakalı geleneksel Çin ceketi

"Baba" Ye Peicheng selamladı.

Babası "Peicheng, bu Bay Huang," diyerek adamı tanıttı. "Bay Huang ünlü Feng Shui'nin danışmanı ve Çin'de yüz okuma ustası. Görkemli şehrimizi nadiren ziyaret ediyor, bu yüzden Bay Huang'dan yeni projemizi incelemesini istedim."

Ye Peicheng, babasının Feng Shui'ye olan ilgisini onaylamadı ama kibarca cevap verdi: "Merhaba, Bay Huang." 

Bay Huang elini genç adamın omzuna uzatmadan önce, bakışlarını uzun süre Ye Peicheng'den ayırmadı. Yaşlı adam "Fena değil" dedi

Adam yorum yaptıktan sonra, Bay Ye'ye göz kırptı.

Bay Ye yaşlı adamın niyetini bakışlarından açıkça anladı. Hızlıca oğluna "Peicheng sen beni alt katta bekle, benim Bay Huang ile konuşacağım önemli konular var." dedi

Ye Peicheng cevapladı "Tamam" Odadan çıkmadan önce Bay Huang'a gülümsedi.

Bay Ye sormak için bekleyemedi "Bay Huang, benim hiçbir şeyde iyi olmayan en genç oğlum hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Bay Huang uzaklara dalarak cevapladı: "İkinci genç efendinin alın yazısı oldukça tuhaf." 

"Aslında, bir Gusha'nın* kaderi olmalıydı. Bu zor ve üzücü bir hayata yol açan bir uğursuzluğa işaretidir. Böyle şanssız bir kader, Tian Sha Gu Xing'in takım yıldızıyla karıştırılmamalıdır;  Tian Sha kaderine sahip biri, etrafındakilere talihsizlik getirir. Fakat Ye Peicheng gibi Gusha kaderi sadece kendine şanssızlık getirir, kimsenin ona destek çıkmadığı yalnız bir hayat yaşarlar. Ancak şu an vücudundaki aura çok temiz ve saf "

*Gusha esasen yalnız bir hayata sahip olacağın anlamına gelir; falcıların kaderi görmek için kullandığı bir takımyıldızı olması gerekiyor.
 
Bay Ye adama doğru "Ne demek istiyorsun?" diye sordu .

Bay Huang açıkladı. "Bu yalnızca etrafındaki insanlardan birisinin çok aziz olduğu ve bu faziletli insan onun başlangıçta yalnız olan kaderini değiştirebileceği anlamına geliyor." 

"Eski zamanlarda üstadım tarafından eğitilirken böyle saf bir enerjiyle karşılaşmıştım. İkinci genç efendinin yanında böyle bir enerjinin açığa çıkmasını beklemiyordum. Ancak bu türde bir arındırıcı ruh sayesinde, ikinci oğlunuzun hiçbir şey hakkında endişelenmesine gerek kalmayacak."


"Öyleyse oğlum Gusha kaderinden kurtulabilecek mi? Bu aziz insanın kim olduğunu bana söyleyebilir misiniz böylelikle evime davet edebileyim?" Bay Ye kendi oğluyla ilgili olduğu için biraz endişeliydi. Genç adam aile şirketiyle ilgilenmeyi reddetmişti. Gelecek yıllarda bir baba olarak, sadece bekleyip oğlunun hiçbir şey yapmamasını izleyemezdi.

Bay Huang cevapladı, "Bay Ye, temiz enerji kaderin akışına göre ortaya çıkmış olmalı; çok müdahale etmeniz iyi olmaz. Ancak, gelecekte, ikinci genç efendinin kaderi yavaşça tersine çevrilecek. Yapabileceğimiz tek şey, her şeyi oluruna bırakmak olacaktır."


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm