Childhood Friend 15. Bölüm



The CEO's Villainess Childhood Friend









15. Bölüm - İlgi Çekici (3)


Qiao Moyu, Ye Peicheng'in kafasında dönen düşüncelerinin farkında değildi. Hâlâ biraz evvel yaşadığı deneyim hakkında kafa patlatıyordu. Bu kısa boşluk hissiyatı onun için yeni değildi- önceki hayatında tattığı bir şeydi. 

Geçmişte, abisiyle birlikte dövüş sanatları öğrenmişlerdi. Ancak, karanlıkta gizlenen boşluk hissiyatı onu dövüş sanatlarını kardeşinden daha hızlı öğrenmeye itmişti.

Fakat tembel ve pratik yapmaya isteksiz olduğu için kavgaları sırasında kaslı ağabeyini asla yenemedi. Yine de, onunla aynı hareketleri ve teknikleri uyguluyordu.

Elinde olmadan 'Şu anda ağabeyim deli bir adam gibi beni arıyor olabilir mi?' diye düşündü.

……

Qiao Moyu seti terk ettiğinde, sosyal medya platformunda (Weibo) yarattığı kıvılcım hakkında hiçbir fikri yoktu. Çekimden sonra, pastaneye gitti ve Luo Luo için şirin bir kardan adam pastası aldı.

Eve döndüğünde, minik oğlu oturma odasında oyun oynarken (bütün oyuncak arabalarını belirli yerlerinden parçalara ayırıyordu) Bakıcı Yu mutfakta yemek pişiriyordu.

Qiao Moyu ayakkabılarını iç mekanda giydikleriyle değiştirip eve girdi. Girişteki hareketliliği duyan minik sevimli çocuk yerde duran dağınıklığa baktı. Ardından arkasını döndü, süratle odasına doğru koştu, yatağa çıktıktan sonra eline resimli bir kitap alıp okuyormuş gibi yaptı.

Qiao Moyu kapıyı açtığında, küçük çocuğun alnındaki ter tabakasını fark etti. Dudaklarının köşeleri yukarı doğru kıvrılırken "Luo Luo, kitabını ters tutuyorsun." dedi.

Küçük Luo'nun göz bebekleri sanki kötü bir şey yaparken yakalanmış biri gibi aniden genişledi. Sonra, dudaklarını ısırarak kitabı ters çevirdi "Luo Luo böyle daha iyi göründüğünü düşünüyordu!"

Onu suçlamadan, her şeyden bihaber gibi davranarak: "Ah, annen sanki gökyüzüne bakıyormuş gibi hissediyor! Her şey buradan çok güzel görünüyor! Fakat uzaylılar buraya gökyüzünden gelmiş olmalı, değil mi?? Oturma odamızdaki parçalanmış arabalar kesinlikle uzaylıların işi!"

Luo Luo kitabını bir kenara bırakarak kapıya doğru koştu ve ağzı şaşkınlıktan kocaman açılmıştı. "Ah hayır, uzaylılar iyiler mi yoksa kötüler mi? Luo Luo çok korkuyor!" Gözleri yaşadığı şokla kocaman açılmıştı ve küçük tombul elleri ağzını çevrelemişti.

Onun abartılı tepkisi neredeyse Qiao Moyu'nun kahkahalarla yarılmasına neden olacaktı.

Bir başka deyişle, Luo Luo'nun oyunculuk yeteneği Film İmparatoru ile kıyaslanabilirdi.

Onunla iş birliği yaparak "Fakat uzaylılar şimdilik ayrıldı gibi görünüyor. Hadi dışarı çıkıp oyuncak arabaları toplayalım, ne dersin?"

Luo Luo başını salladı, "Peki, yapabileceğimiz başka bir şey yok."

Kısa bacaklarıyla oturma odasına doğru koştu ve oyuncak arabalarını birleştirmeye başladı.

Qiao Moyu oğlunun ne kadar yetenekli olduğuna fark edince şaşırmaktan kendini alamadı. Kısa bir süre sonra, küçük çocuk çoğu arabasını eski haline getirmişti.

Qiao Moyu baş parmağını kaldırdı ve "Luo Luo çok akıllı bir çocuk, annesi Baobei'yi bir öpücükle ödüllendirmek istiyor!" dedi

Luo Luo etrafa bakmaya çalışırken "Ama bu çok basitti!" dedi.

"Fakat annene göre onları tekrar birleştirmek oldukça zordu, bu yüzden hala Luo Luo'yu ödüllendirmek istiyor." Dedikten sonra, Qiao Moyu küçük çocuğu kollarının arasına aldı. Hevesle gülümsedi ve onun tombul yanaklarına iki öpücük kondurdu.

Bir başka öpücük sonrasında küçük çocuk itiraz etti.

"Ah, bir öpücük daha Luo Luo. Eğer o olmazsa, neden sen bana bir öpücük vermiyorsun?"
Küçük çocuk hoşnutsuz bir yüz ifadesiyle "Anne bir hata yaptı, bir yerine iki öpücük verdi." dedi.

Minik oğlu homurdanarak ona doğru eğildi ve Qiao Moyu'nun yanağına ıslak minik bir öpücük kondurdu. Sonrasında hemen arkasını döndü ve kaçmaya başladı.

Qiao Moyu küçük çocuğunun kulaklarının yavaşça kızarmaya başladığını fark etmişti. 




Önceki Bölüm
Sonraki Bölüm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm