Childhood Friend 12. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend









12. Bölüm - Beyaz Sade Güzellik (3)


Qiao Moyu, Xing Yichen'e baktıktan sonra elindeki senaryoya göz gezdirdi. Pratik yaparken repliklerine hangi vücut dilinin ve hareketlerin uygun olacağı hakkında kafa yoruyordu.

Aslında önceki hayatında Wuxia* dizilerinin hayranıydı, bu yüzden sıklıkla abisiyle bazı sahneleri canlandırırdı. Fakat şimdi, gerçek bir kameranın önündeydi, deneyimsizliğini telafi etmek için ciddi bir şekilde çalışması gerekiyordu.

*Wuxia kelime anlamı dövüş kahramanlarıdır. Wuxia, eski Çin'deki dövüş sanatçılarının maceralarıyla ilgili bir kurgu türüdür. 

Esas Qiao Moyu'nun bileziği nasıl onun olmuştu bilmiyordu, fakat onun dileklerini gerçekleştirmeye söz verdiğinden kesinlikle bütün çabasını ortaya koymalıydı.

Bugün, Qiao Moyu ve Ye Peicheng'in bambu ağaçlarının arasında sahneleri vardı. Senaryoda, erkek kahramanın çocukluk arkadaşı onun yarasını sarıyordu.

Yönetmen bir sonraki sahneye hazırlanmaları için işaret verdi. Xiao Su hızlıca Qiao Moyu'yu dürttü, Qiao Moyu pratik yapmayı bıraktı ve ona baktı. 

Xiao Su endişeyle "Hadi Bayan Moyu!" dedi. Sonuçta, bu oyuncunun deneyimsiz olduğunu biliyordu.

Qiao Moyu kafasını salladı. Senaryoyu yere bıraktı ve bambu ağaçlarının oraya doğru yürüdü. Kaba kumaştan yapılmış beyaz bir ceket giymesine rağmen bu ona otantik bir hava katmıştı.

Yemyeşil bambu ormanında, büyüleyici bir kadın ayakta duruyordu; kaşları uzak dağlar gibiydi ve gözleri bir su kadar berraktı. Kar kadar beyaz cildi ve bir kuğu kadar zarif boynu, rüzgarda dalgalanan çarpıcı siyah saçları ile tezat oluşturuyordu. Bu zamana ait olmayan bir peri gibiydi. 

Bambu ormanının dışında olan Xing Yichen kaşlarını çatarak Qiao Moyu'nun ruhani görünümüne baktı. 

Dün yaşanan hadiseden sonra, asistanından bugün çekilecek olan fotoğrafları onun için hazırlamasını emretmişti. Fotoğrafları kendi seçecekti. Sayısız fotoğraf arasından, sade kıyafetli kadın dikkatini çekmişti ve yakından inceledikten sonra, Qiao Moyu olduğunu fark etmişti. 

Xing Yichen, kadının oldukça göz alıcı göründüğünü belki de kardeşinden bile fazla ilgi çekici olduğunu kabul etti. Fakat onu görmekten bıkmıştı- tıpkı yüzünün önünde sürekli vızıldayan sinir bozucu bir sinek gibiydi. Avuç içiyle böceği öldürmek ve mide bulandırıcı kanını silmek istediğini hissetti.

Bu yüzden tereddüt etmeden sadece çirkin fotoğrafları seçti ve saat 10'da yayınlaması için asistanına verdi .

Elbette, siteyi kontrol ettiğinde yorumlarda sadece Ye Peicheng ve kız kardeşi için övgüler vardı. Daha sonra netizenler Qiao Moyu'nun çirkin fotoğrafını gördü ve onun görünüşünü eleştirmeye başladılar.

Xing Yichen sonuçtan oldukça memnun hissediyordu, hoşnut bir şekilde gülümsedi. Küçük bir toplantıdan sonra, kız kardeşinin seti uzakta olmadığı için onu ziyaret etmeye gelmişti.

Ancak, ona sürekli yapışan Qiao Moyu'nun, bugün ona yalnızca bir bakış attıktan sonra senaryoyu okumaya dönmesini beklemiyordu. Üstelik sitedeki kötü yorumlardan etkilenmişe de benzemiyordu; hala yüzünde hafif bir gülümseme vardı.

Bu sırada, Qiao Moyu ormanın ortasında sade beyaz kıyafetiyle ayakta duruyordu. Yaralanmış Ye Peicheng'i gördüğünde hızlıca onun yanına doğru koştu. Yüzündeki gerginlik uygun görünüyordu.

Xing Yichen alayla gülümseyerek bakışlarını ondan çekti. Dizinin resmi web sitesini açtı.

Bu arada, #Sheng Shi dizisinin beyaz içindeki sade güzelliği?# başlığını gördü. Tag gündem olmak için hızlıca çok arananlar listesinde tırmanıyordu. 

Xing Yichen linke tıkladı ve anonim olarak yüklenmiş bir video buldu karşısında. Ancak, yakından bakınca, kesinlikle Qiao Moyu'nun bir kaydıydı!

Yazarın Son Sözü: Hey, hey, belli birisinin kendisini utandırmasını görmek ister misin?

İntikam alma şansı çabuk geliyor!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Stepmother 6. Bölüm