Childhood Friend 11. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend









11. Bölüm - Beyaz Sade Güzellik (2)

Kameraman fotoğrafı aşağıdan çektiğinden, dalgalanan saçları neredeyse yere dik gibi görünüyordu; açı nedeniyle, yüzünün altındaki bebek yağları artmış ve havada uçuşan kıyafetleri epey dağınık görünüyordu. 

Xiao Su hüzünle "Bu zaman boyunca çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Hepsi çok güzel görünüyordu. Neden onların arasından bir tanesini seçmemişler?" dedi.

Netizen: 

["Vay, Bayan Wanshuan çok güzel. Kırmızı eteği cildini çok güzel göstermiş. Onu ölümüne seviyorum!"]

["Film İmparatoru Kocacığım çok yakışıklı! Benim biricik kocam, seni sonsuza kadar seveceğim!"]

["Bayan Wanshuang ile biricik kocacığım nasıl birlikte bu kadar uyumlu ve mükemmel görünüyorlar? Ah, çok üzgünüm, ama yinede ikisine de iyi dileklerimi gönderiyorum!"]

["Son fotoğrafı gördün mü? Bu nasıl bir açı böyle? Neden bir köpeğin b*k yediği halde yere çakılacak gibi görünüyor?"]


["Sondaki korkunç fotoğraf da ne öyle? Bu kız benim kocacığımın ilk aşkı mı olacaktı? Bizimle dalga mı geçiyorlar?"]

["Qiao Moyu da kim? Bu ismi daha önce hiç duymadım. Neden 3. kadın kahramanı oynuyor? Birisi onun yerine geçecek kimseyi bulsun!"]

["O, Qiao ailesinin evlatlık kızı. Önceden Yu Ruohuan'ın yerini çalmamış mıydı? Sonra Qiao ailesi değerli Yu Ruohuan'ı buldu, bu yüzden Qiao Moyu'yu aileden atıldı."]

["Açıkladığınız için teşekkürler. Gerçek bir sülün ve sahte anka kuşu olduğu ortaya çıktı. Kim bilir 3. kadın kahraman rolünü nasıl aldı?"]


Xiao Su yorumları okuduktan sonra öfkeyle titredi. O sırada anladı.

Bir düşününce, Xing grubu bu dizinin sermayedarlarıydı. Bugün çekilmiş fotoğrafların seçilmesi için Xing Şirketine gönderildiğini duymuştu, ve henüz Qiao Moyu için hiçbir güzel fotoğraf seçilmemişti. Bu, çirkin resimlerin Xing Yichen tarafında seçildiği anlamına mı geliyordu?

Burnundan soluyordu, yine de Qiao Moyu'yu teselli etmeye çalışarak : "Sinirlenmeyin. Dizi yayınlanmaya başladığında, ikinci dereceden fotoğraflarınızı kasten konulduğunu anlayacaklardır."

 Qiao Moyu "Sorun değil!" dedi ve bir sırıtışla "Sen de bu fotoğrafın tatlı olduğunu düşünmüyor musun? Ben gerçekten beğendim. Kaydetmeyi ve masaüstüme göndermeyi düşünüyorum."

"Ne? Sinirli değil misiniz?" Xiao Su daha iki gün önce esas Qiao Moyu'ya eşlik etmişti, fakat önceki Qiao Moyu'nun kişiliği hakkında net değildi. Bu nedenle, Qiao Moyu herhangi bir şekilde kin göstermediğinde, uygunsuz cevabını fark edemedi.

"Neden? Üzgün olmamı mı isterdin?" Qiao Moyu, Xiao Su'nun omzunu sıvazlayarak: "Bence burada oldukça güzel görünüyorum!" dedi. 

Önceki hayatında, yuvarlak bir yüzü ve yuvarlak gözleri vardı. Dövüş sanatlarında pratik yaptığı için uzun, atletik bir vücuda sahipti. Ancak, dikkate değer bir güzelliği yoktu.

Şimdi ise her açıdan takdir ettiği mükemmel bir vücuda sahipti. Neden diğer insanların onayına ihtiyacına gerek duysun ki? Hayat basitti- sadece sahip olduklarınla mutlu ol, kaderinin ve geleceğinin sana getirdikleriyle yüzleş. Herhangi bir sorunu çözmeye çalışırken çok ciddi olmana ve ona kafayı takmana gerek yok. Örneğin, bugün Qiao Moyu olabilirdi, fakat yarın kendi dünyası dönebilirdi.

Bazı hayranlar onun fotoğrafını çektiği için ekipte bir kargaşa çıkmıştı.

Qiao Moyu ileri baktı ve Xing Yichen'in geldiğini gördü.

Siyah bir pantolon, uzun beyaz bir kol ve paha biçilemez bir iş kıyafetiyle doğruca işten gelmiş olmalıydı. Kıyafetleri tarihi temalı setle tezat oluşturuyordu, insanlara farklı bir zamandan gelmiş birisi havasını veriyordu.

Xing Wanshuang az önce bir sahneyi oynamayı bitirmişti. Yaklaşan adamı gördüğünde, sevimlice gülümsedi ve  seslendi: "Ağabey!"

Xing Yichen ona kafasını salladı. Kız kardeşinin Ye Peicheng ile olan sabahki son sahnesini bitirmesini beklerken yapımcıyla sohbet ediyordu.

Xing Yichen'e göz attıktan sonra, Qiao Moyu elindeki senaryoya üstünkörü baktı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm