Childhood Friend 17. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend









17. Bölüm - İnternet Üzerinde Fırtına Patlatmak (2)


Bay Ye "Yani diyorsun ki hiçbir şeye karışmayalım?" diye sordu.

Bay Huang kafasını sallayarak "Evet, ikinci genç efendi eğlence sektöründe, yani bu insan da aynı sektörde olmalı. Bu yüzden Bay Ye, umutsuzca oğlunuzu aile şirketine getirmeye çalışmayın, onun için yapabileceğiniz en iyi şey onu oradan ayırmamanız. Aksi takdirde oğlunuz, eski yaşamına, talihsiz kaderine geri döner."

Bay Ye onaylarak kafasını salladı. "Peki, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Bay Huang!" dedi.

"Hayır, asıl ben size çok müteşekkirim. Kaç senedir bu işin içindeyim ve bu sadece ikinci kez nadir bulunan temiz enerjiye tanık oluşum. Hiç pişman değilim!" 

Bay Huang yakınarak: "Bu ilahi ve saf insanın kim olduğunu görmeye ihtiyacım var gibi görünüyor."

"Peki, bu insanla tanışmayı istiyorsan, yapmamız gereken şey Ye Peicheng'e o adama yakınlaşmasını söylemek, değil mi?"

"Buna ihtiyacımız yok. Bu dünyadaki her şeyin bir amacı vardır ve her şey olacağını varır. Eğer bu saf insan sonunda bizim genç efendinin yanında olursa, bu kaderinin önceden belirlenmiş olduğunu kanıtlar. Fakat bizim insan müdahalemiz yan etkilere neden olacaktır." ve Bay Huang ekledi: "Tabiki, eğer bu saf insan herhangi bir zorlukla karşılaşırsa Bay Ye ona yardım sağlamalı, fakat ikinci genç efendinin ondan faydalanabilmesi için aralarının yapılması gerekiyordur."

"Anlıyorum." dedi Bay Ye, Bay Huang'a ciddi bir şekilde teşekkür etmek için yere eğildi ama Bay Huang onu hızla kaldırdı.

O güldü ve "İkimizde neredeyse aynı yaştayız, utandırma beni!"

Bay Huang, seçkin bir konuk olmasına rağmen, diğer iş meseleleri yüzünden akşam yemeğine kalamayacaktı. 

Bugün Ye Peicheng'in doğum günüydü bu yüzden ev işleriyle ilgilenen hanımefendi ona iki katlı bir pasta yapmıştı.

Bay Ye yemek sofrasına geldiğinde odadaki insanlar, yaşlı adamın gözleri Ye Peicheng'i bulduğunda, yüzünde öfke izine rastlanmamasına çok şaşırdılar. Bay Ye, herkes oturduktan sonra "Hadi yiyelim." dedi.

Bayan Ye bakışlarını ikinci oğluna çevirdi. Ye Peicheng'e daha fazla ayakta kalıp babasını kızdırmaması için oturmasını belirten el işaretini yaptı, fakat beklenmedik bir şekilde, Bay Ye'nin bakışları iki katlı pastayı buldu ve neşeli bir şekilde yorum yaptı. "Bugün oğlumun doğum günü değil mi? Bayan Zhang, lütfen pastadan herkese birer dilim kesin."

Hizmetçi Bayan Zhang, hızlıca tabakları aldı, pastayı kesti ve herkese dilimleri dağıttı.

Dilek tutması için pastanın üzerinde mum yoktu, lakin mucize gerçekleşmişti bile, Ye Peicheng'in doğum günü herhangi bir tartışma olmadan bitmişti.

Ye Peiqing bakışlarını kaldırdı ve hafif eğimli kızıl gözleri, masanın diğer tarafında olan Ye Peicheng'e kilitlendi. Bakışlarıyla kardeşini inceliyordu.

Bayan Zhang, ikinci genç efendinin önüne pastasını koydu.

Ye Peicheng dikkatlice tadına baktı. Pastanın tatlılığı kaşlarını çatmasına neden oldu; elinde olmadan Qiao Moyu'nun salonda ona getirdiği pastayı tattığı hali gözlerinin önüne geldi.

Belli ki çok yağlı bir pastaydı, diğer oyuncular biraz kilo alacaklar diye ağızlarına tatlı namına hiçbir şey sürmüyorlardı Qiao Moyu onlardan farklı olarak tatlıyı görkemli bir şekilde yemişti. 

Ye Peicheng hafta içi Ye Konağında kalmaz, onun yerine, şehirde sahip olduğu kişisel villasında kalırdı. Yemekten sonra, babasına veda etti. Bay Ye oğluna "Yarın da çekimin var mı?" diye sordu.

Ye Peicheng bakışlarını onun gözlerine dikti ve sakince kafanı salladı. "Evet."

"İşinle çok meşgul olsan bile daima eve gelebilirsin." Bunu söyledikten sonra, Bay Ye gidebileceğini belirterek elini salladı. 

Ye Peicheng hayrete düşmüştü. Babasına bugün ne oluştu? 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm