Childhood Friend 13. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend









13. Bölüm - İlgi Çekici (1)

Xing Yichen videoya tıkladı ve fotoğraf çekimleri sırasında poz veren Qiao Moyu'nun kaydı olduğunu gördü.

Videoda, kadının mavi iç çamaşırının üzerinde beyaz bir elbise vardı. Yerinde dururken dudaklarında hafif bir gülümse vardı. Fotoğrafçının direktiflerini duyduktan sonra kadın kafasını salladı. Aniden ileri geldi ve kusursuz bir spagat* yaptı.


*spagat bacakları 180 derece açmaya denir. 


Xing Yichen küçükken Qiao Moyu ile komşuydu. Qiao Moyu'nun 4 yaşından beri dans pratiği yaptığını bildiği için, yaptığı hareket Xing Yichen'i çok şaşırtmamıştı. 

Fakat bir dakika sonra, onu hayrete düşürecek bir hareket yaptı. Gerçekten bir az önce o, havada uçan tekme mi atmıştı? Dahası, hareketleri sanki bulut ve yağmur gibi pürüzsüzce akıyordu ve duruşu oldukça göz alıcıydı. Hatta inişi bile nefessiz kalmadan çok düzgünce yapmıştı.

Xing Yichen bu videonun nasıl çekildiğini merak etti. Nasıl düzenleme yapıldığına dair hiç bir iz bulamıyordu? Her şeyi kendi başına yaptığına inanmıyordu!

Ayrıca sergilediği son hareketler büyüleyici güzelliği ile birleştiğinde 'Sheng Shi' dünyasından çıkmış gibi görünüyordu.

Xing Yichen videoyu bir kenara kaydırdı ve en çok arananlara göz gezdirdi, bulabildiği tek başlık '#Sheng Shi dizisinin beyazlar içindeki sade güzellik#' sıcak haberler listesi arasında yükseliyordu.

Yorumları görmek için aşağıya kaydırdı ve ardından :

["Aman Tanrım, Bayan Moyu çok güzel! Fantastik bir dünyadan mı geçti buraya?"]

["Eğer bu video olmasaydı bu kadının böyle zarif olduğunu bilemeyecektim."]

["Yani bu kadın 'Sheng Shi' dizisindeki erkek kahramanın ilk aşkını mı oynayacak? O çok güzel, bence herkesin ilk aşkı olabilir, bana katılmıyor musunuz?"]

["O tam bir tanrıça, bayan Moyu, tek bir hata yapmadan onca tekmeyi atmayı nasıl başardı?"]

["Hey, bunda bir tuhaflık olduğunu düşünmüyor musunuz? Videoda tamamen bir peri gibi görünmesine rağmen neden yayınlamak için en berbat fotoğrafını seçmişler? İçeride dolap çeviren birileri mi var?"]

["Evet, neden onu seçmişler? İlk başta kim seçti...? İtibarını lekelemek için seçmiş olabilirler mi? Ne olursa olsun, artık ben beyaz elbiseli tanrıçanın bir hayranıyım!"]

["Ben de hayranıyım! Ana sitedeki itici fotoğrafını biliyor musunuz? Fotoğrafı 90 derece döndürürseniz aslında çok güzel göründüğü fark edebilirsiniz! Şişman yüzü bu açıyla çok tatlı görünmesini sağlıyor ve duruşu size sarılmak üzere gibi görünüyor. Güzel, değil mi?"]

["Ben de öyle düşünüyorum. O fotoğrafı masaüstü resmim yaptım bile şimdiden. Baktıkça daha güzel görünüyor gözüme!"]

["Bu güzel kadın hakkında söylediğim kötü şeyleri geri alıyorum. Şu andan itibaren onun büyük bir hayranıyım!"]


Neredeyse bütün yorumlar onun ne kadar güzel olduğunu övgülerle birlikte belirtmişlerdi. Sadece bir tane kırıcı bir yorum vardı; resmi siteye Qiao Moyu'nun fotoğrafı kim tarafından seçildi ise onun kalbinin bir domuzunki kadar kapkara olduğunu yazılmıştı. Bu Xing Yichen'in kaşlarını derince çatmasına neden olmuştu.

Sahip olduğu tehditkar hava yanına yaklaşanları korkutuyordu. Xing Wanshuang yanına geldiğinde, kaşları yavaşça gevşedi. 

Bu sırada, ağaçların arasında, Qiao Moyu, Ye Peicheng'in yarasını sarmayı yeni bitirmişti. Adam yavaşça başını kadının bacaklarına koydu ve gözlerini kapattı. 

Sahnenin çekimi devam ediyordu. 

Qiao Moyu'nun sağ tarafındaki yeşil bambu ağacı bayağı kalındı. Adamın bacaklarında dinlenmesine izin verirken sırtını ağaca yaslamıştı.
 
Onun gözleri kapalıydı. Görünüşünde içe işleyen derin bir şeyler vardı. Hala genç ve deneyimsiz olmasına rağmen, bir savaşçı olarak, gizli bir kılıç kadar keskindi.

Yaşamı 3 aşamada geçecekti; başlangıçta keskin boyun eğmeyen bir kılıç gibi; karşılaştığı durumlar onu soğuk ve kayıtsız hale getirecek; sonunda, tüm hassasiyeti kayıtsız ve gizemli ifadesi altında gizlenecekti.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm