Childhood Friend 10. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend











Sonraki Bölüm


10. Bölüm - Beyaz Sade Güzellik (1)




Qiao Moyu Ye Peicheng'in aklında olan ruhsal değişimlerin farkında değildi.  Telefon konuşmasını bitirdiğini gördükten sonra masadaki kutuyu gösterip, "Film İmparatoru Ye, istediğiniz şey burada." Dedikten sonra, ayrılmak için arkasını döndü.

"Ne?" Ye Peicheng kafası karışmış bir halde bakışlarını kutuya çevirdi.

Qiao Moyu bir anda neler olduğunu farketti; anlaşılıyordu ki Ye Peicheng kimseye ona bir şey teslim etmesini istememişti. Qiao Moyu derhal kutuyu aldı ve "Boşver, sanırım bir hata yaptım. Üzgünüm!"

Fakat Ye Peicheng ona kaçması için bir şans vermedi. Onun bakışları eşyaya odaklanmış bir şekilde, "Bırak onu!" dedi. Ayağa kalktı ve yürümeye başladı.

Adam uzun boyluydu ve siyah bir takım elbise giymişti bu ona açıklanamaz derecede baskıcı bir hava veriyordu. Qiao Moyu kutuyu verdi ve "Bakabilirsin." dedi.

Ye Peicheng beyaz kutuyu açtı ve gül yapraklarıyla süslenmiş  kırmızı renkli kalp şeklinde bir kek gördü. 

Bugün Ye Peicheng'in 27. yaş günüydü ve eğlence sektöründeki insanlar bunun farkında olmalılardı.  Ancak, her zaman dikkat çekmekten kaçındığı için bir doğum günü partisi düzenlemeyi planlamamıştı.

Kalp şeklindeki keki görmesi üzerine kaşlarını çatarak, bakışları keskince Qiao Moyu'ya kaydı.

Kariyeri boyunca, onu doğum gününde hoşnut ederek yükseğe tırmanmayı amaçlayan çok insan olmuştu. Beklenmedik bir şekilde, eğlence sektörüne yeni giren bu kadın ona böyle bir sebeple yaklaşıyordu.

Qiao Moyu şu an kendisini açıklamaya çalışmanın imkanı olmadığı biliyordu. Ve açıkça, Xing Wanshuang bunu kendisinin yaptığını asla kabul etmezdi. Muhtemelen mazeret bulmak Ye Peicheng'in onu daha küçük görmesine neden olurdu.

Qiao Moyu, reddetmeye çalışmanın işe yaramayacağını bildiği için zamanını boşa harcamak istemedi. Kutudaki 2 çatalı fark etti, onları aldı ve Ye Peicheng'e gülümseyerek "O zaman yiyelim mi, Bay Ye?" dedi.

Ye Peicheng tek bir laf söylemeden sakince ona baktı.

"Ah,o zaman ben kendim yerim. Bugün sabah yeteri kadar yememiştim." ve ekledi, "Bugünün doğum gününüz olduğunu duydum, Film İmparatoru Yu, nice senelere!"

Onu tebrik ettikten sonra kutuyu bıraktı ve doğrudan ayrıldı.

Salondaki aktörün gözlerindeki ifadesi belirsizdi.

Mola bittikten sonra, Ye Peicheng ve Xing Yushuang sahnelerine devam ettiler. Bugünkü çekim için tarihi kıyafetlerini değiştirdiler ve makyajları tekrardan yapıldı.

O sırada, 'Sheng Shi' için resmi mikroblog patlamıştı. 

Genelde, fotoğraf çekimlerindeki resimlerin halka yayınlanması saatler ya da günler sürer. Fotoğraf çekiminden sonra, en iyi resimler seçilir, düzenlenir ve tamamlanırdı. 

Ancak, bu ekibin akılda kalıcı sahnelerinden biri, orijinal resimlerin herhangi bir düzenleme olmadan yayınlacaktır. Bu aynı zamanda oyuncular için oldukça zorlayıcıdır. Düzenleme yapılmadığından yakın görüntüdeki küçük bir hata, yüksek tanımlı merceğin altında sonsuz şekilde büyütülecektir.

Ancak, ana ekip olağanüstü görünmeliydi. Ye Peicheng'in her açıdan kusursuz olduğunu söylemeye gerek yoktu. Benzer şekilde, Xing Wanshuang kameranın önündeki pozları güzel ve nazik bir görünüme sahipti. Düzenlenmiş fotoğrafla orijinal fotoğraf arasında fark yok denecek kadar azdı.

Sadece birkaç oyuncu bu çekim tarzından dolayı muzdarip olabilir, ancak bunlar küçük detayla olduğundan, çok utanç verici olmazdı.

Qiao Moyu için seçilen son fotoğraf, havada dönen tekme attığı fotoğraf oldu. Onun asistanı, Xiao Su, fotoğrafı yakınlaştırdığında kendini tutamadan hayranlıkla iç çekti "Aahh"

Makyajını yeni bitiren Qiao Moyu ona döndü ve sordu: "Ne oldu?"

"Kızkardeş Moyu, çekimlerde çok güzeldiniz, peki ya bu fotoğraf?" Xiao Su cep telefonunu ona verdi.

Qiao Moyu'nun çekilmiş onca güzel fotoğrafı varken neden bu berbat fotoğrafın seçildiğini sormak istiyordu.


Önceki Bölüm
Sonraki Bölüm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm