Childhood Friend 19. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend









Sonraki Bölüm

19. Bölüm - Siyah Şapka (1)


Qiao Moyu bir havlu yardımıyla Luo Luo'yu kuruladıktan sonra dolu küvete girdi ve kendi de duş aldı. İşi bittikten sonra banyodan çıktığında oğlunun odasından gelen sesleri duydu.

Görünüşe bakılırsa sesleri duyan tek kişi Qiao Moyu değildi. Bakıcı Yu hızlıca Luo Luo'nun odasına girdi ve "Yavrum neden uyumadın bakalım? Baobei'nin hızlıca büyüyebilmesi için erkenden uyuması gerekiyor!" dedi. Küçük çocuk yatakta dönüp duruyor, uyuyamıyordu.

Bakıcı Yu odadan çıkıp Qiao Moyu'nun yanına gitti. "Luo Luo sizin önceden ona anlattığınız Kırmızı Başlıklı Kız masalını anlatmamı istedi fakat ben masalın ne hakkında olduğunu dahi bilmiyorum."

'Hiç duymamış mı!? Burası nasıl bir dünya böyle, koskoca Kırmızı Başlıklı Kız masalı bilinmez mi?'

"Tamam. Ben hallederim." Qiao Moyu, oğlunun odasına doğru yürüdü.

Yerinde duramayan küçük çocuğun yanına oturdu ve büyük bir gülümsemeyle, "Baobei, bu gece Kırmızı Başlıklı Kız yerine Büyük Siyah Şapka adlı yeni bir hikaye anlatmamı ister misin?"
 
Luo Luo gözlerini kırptı ve merakla annesine baktı.

Qiao Moyu hikayeyi anlatmaya başladı: "Karanlık ve rüzgarlı bir gecede, büyük siyah şapkalı bir ayı vardı. Bu ayı çok büyüktü. Ağız dolusu keskin dişleri ve kalın iri bir vücudu vardı. İstese bir zebrayı tek vuruşta öldürebilecek kadar güçlüydü..."

Yataktaki minik Luo ürperdi. Tombul küçük elleri yavaşça annesinin parmaklarına tutundu.

Qiao Moyu gözlerini aşağı çevirip tombul küçük ellere baktı. Kalbi minik oğlunun sevimliliğinden titredi. 'Ah, çok tatlı~'

"Bu ayı gerçekten çok acıkmıştı ve bir antilop avlamak istiyordu."

Küçük çocuk kafasını sallayarak esnedi ve "Anneciğim, Luo Luo'nun çok uykusu geldi bu yüzden artık bu hikayeyi dinlemek istemiyor." dedi.

Qiao Moyu tatmin olmuştu. Küçükken bu hikayeden çok korkardı ve şimdi oldukça işine yaramıştı. Luo Luo'nun minik yanaklarını öptü: "Benim minik Baobei'm gözlerini kapatmalı artık. İyi uykular, güzel rüyalar gör bebeğim~"

Luo Luo kafasını sallayarak: "Tamam." Uzun güzel kirpikleri uykuya dalana kadar çırpındı.

Minik elleri hala annesinin parmaklarını bırakmadığı için odadan çıkamadı.

Qiao Moyu, yatakta uyuyan çocuğa sevgiyle baktı. Bu dünyaya geldiği andan itibaren karar vermişti, kesinlikle bu melek gibi bebeğe iyi bakacaktı ve esas senaryoda olduğu gibi tek bir iz bırakmadan ondan alınmasına izin vermeyecekti.

Çocuğun babasına gelince, belki Xing Yichen'in saçından bir tel koparabilecek bir şans bulabilirdi.

Ertesi gün, Bayan Moyu sabahın erken saatlerinde sete varmıştı. Bugünkü programında Ye Peicheng ile sahnesi vardı.

Senaryoya göre: Qiao Moyu'nun babası büyük bir kazadan dolayı ölüyordu ve babasının ölümü onu büyük bir keder ve öfkeyle baş başa bırakıyordu. Ölümünün zehirlenmeden dolayı olduğunu keşfettiğinde Qiao Moyu, babasının intikamını almaya karar veriyordu. Ancak, Ye Peicheng onu durduruyor ve yalnız gitmesinin onun için çok tehlikeli olduğunu söylüyordu. Olaylara daha geniş bir açıdan bakması gerekiyordu. Qiao Moyu, Ye Peicheng'in hırslı bir yaşama sahip olduğunu ve sadece ölümden korktuğunu düşünüyordu. Aslına bakılırsa, ona öfkesini tamamen kaybetmişti. Ancak, Ye Peicheng'in onu bayıltmasından sonra uyandığında, onun amacının sadece onu korumak ve tehlikeye düşmesini engellemek için onu ikna etmeye çalıştığını fark etti. Çocukluk arkadaşı onun adına yalnız başına gitmeyi düşünüyordu, ama onu yanlış anlamıştı. Onunla buluşmak için dışarı fırladığında adamı kana bulanmış bir halde buldu. Her yeri kan içindeydi. Ye Peicheng onu narince kucakladı ve ustasının intikamını aldığını söyledi! O sırada, birbirlerine duydukları gizli duyguları artık saklayamayacaklarını hissettiler ve bir çift olarak ilk öpücüklerini bu sahnede verdiler.

Bu sahne duygu yoğunluğu açısından çok önemli ve zorluydu, iki aktör için de yüksek performans sergilemeleri talep ediliyordu. Qiao Moyu, sahneyi nasıl başarılı bir şekilde canlandıracağını düşünürken sete erkenden gelmeye karar vermişti.

Yönetmen onun ismini seslenene kadara çalışmalarına daldı.


Önceki Bölüm
Sonraki Bölüm

Yorumlar

  1. Yeni bölüm gelmicek mi artık lütfen söyleyin uzun zamandır bekliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Efendim?

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Stepmother 6. Bölüm