Childhood Friend 8. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend















8. Bölüm - Koi Balığı Fiziği


Eğer birisi onun asil mizacını ve baskıcı havasını görmezden gelip yalnızca Ye Peicheng'in kusursuz çekici yüzüne bakarsa, bu hayran bir şekilde çığlık atmasına neden olurdu.


Qiao Moyu kafası karışmış bir şekilde; neden böyle bir adamın bu dünyanın ana erkek kahramanı olmadığını düşünürken, aniden dışarıdaki kargaşa dikkatini çekti.


Bölgeye başka bir minibüs geldi ve park etti. Asistan öne çıktı ve arkadaki koltukta oturan bir kadın için arabanın kapısını açtı. Qiao Moyu beyaz ellerin uzanışıyla birlikte ten rengi ayakkabı giymiş beyaz bacakların minibüsten dışarı adım atışını izledi.


O  anda, gelenlerin görünüşünü açıkça gördü. Kadının yüzü Xing Yichenle oldukça benzerlik gösteriyor olmasına rağmen onun soğuk ve ağırbaşlı havasından yoksundu. Göze hoş gelen, sosyal ve canlı bir parıltıyı etrafa yayıyordu, onun uzun ve narin endamı gençliğine rağmen oldukça eşsizdi.


Kadın ileriye yürüdü ve yetkili yapımcıyı sıcak bir şekilde selamladı. Ardından, Ye Peicheng'e döndü ve ona başını sallayıp gülümsedi. Sonunda bakışları Qiao Moyu'ya döndü.


Esas Qiao Moyu, Xing Yichen'e umutsuzca aşık olduğu için onun kız kardeşi Xing Wanshuang'ı gördüğünde, her zaman ona tereddüt etmeden yakınlaşırdı. Fakat şimdi, Qiao Moyu herhangi bir tepki göstermeden kafasını çevirdi.


Xing Wanshuang içinden onu küçümsedi. O, dün Qiao Moyu'nun abisinin evine gittiğini ve onun önünde soyunduğunu öğrenmişti. 'Abimin soy ağacında yer edinmek için onun yatağına başarılı bir şekilde tırmanacağını mı düşünüyorsun?' Bu değersiz kız sadece Qiao ailesinin evlat edindiği birisiydi. 


Nasıl olurda onu Xing ailesine kabul edebilirlerdi? Xing Wanshuang bakışlarını geri çekti ve Qiao Moyu'yu görmezden geldi. Bu sabah Ye Peicheng ile bir rolü vardı bu yüzden hızlıca kostüm odasına yöneldi.


Sadece bir sahnesi vardı. Asistan Xiao Su, Xing Yushuang'ın etrafta insan olmasını sevmediğini biliyordu bu yüzden aktrise kıyafetlerini giymesinde yardımcı olup makyajını bitirdi ve doğruca Qiao Moyu'nun yanına gitti.


Qiao Moyu dizinin ana erkek kahramanın ilk aşkı ve çocukluk arkadaşı olan 3. kadın kahramanı oynuyordu. Onun babası ayrıca erkek kahramanın ustasıydı. O bir çocukken, bu çocuğun yanında dövüş sanatları çalışmıştı. Ancak, savaş sırasında onu aramak için geri gittiğinde çoktan ölmüştü. Ölümünden dolayı derin bir keder yaşayan erkek kahraman orduyu topladı ve tahtı devraldı.


Qiao Moyu, geçmişte 3. kadın kahramanla erkek kahramanın bir kasabada dövüş sanatları çalışırken basit ve mutlu anılar oluşturmasını oynayacaktı.


Fakat şimdi tarihi dizisi " Sheng Shi" ekibi, resmi web sitelerine(weibo) yüklemek için fotoğraf çekimi amacıyla toplanmışlardı.


Qiao Moyu'nun çok az sahnesi olmasına rağmen, oynadığı rol erkek kahramanın ilk aşkıydı bu yüzden fotoğraf çekiminde bulunabiliyordu.


Şu anda, Ye Peicheng lüks ejderha desenli siyah cüppesi, ona dünyanın üzerinde duran bir hakimin etkileyici yüceliğini veriyordu.


Xing Wanshuang, erkek kahraman krallığı fethetme yolunda iken yanında duran bir sırdaşın rolünü üstlenmişti. O adama ilk görüşte aşık olmuştu. Fakat erkek kahramanın yüreğinin uzun zamandır çocukluk arkadaşı için özlem duyduğunu bildiği için, açıkça bunu sürdürmek yerine onu sessizce desteklemeyi seçti.


Ancak,  savaşta birlikte birçok şey deneyimledikten sonra, çiftin yavaş yavaş duyguları değişti. Bu kahraman, erkek kahramanın yanında duran sadık bir yoldaş olarak görülebilirdi. 


Kırmızı bir elbise giyinmiş Xing Yushuang iyi kılıç ustalığı sergilemişti. Yapımcı da yönetmende onun performansından oldukça memnun oldular. 


Onların kısmından sonra, birkaç kilit oyuncu teker teker geldiler ve fotoğraf çekimi için poz verdiler. Sonunda sadece Qiao Moyu kaldı.


Oyunculuk rolleri için resmi ilan yapılmadan önce, yapımcı zaten 3. kadın kahraman için uygun bir aday bulmuştu; ancak, asıl aday, gücünü kötüye kullanan zengin Qiao ailesinden Qiao Moyu tarafından baskı görmüştü. Bu yüzden yapımcı ondan derinden memnun değildi.


Şimdi, Qiao Moyu'nun sade bir giyimi olsa dahi yinede güzelliği nefes kesiciydi. Ancak yönetmen kasten onu sözleriyle utandırdı: "Moyu,senin rolün bir usta tarafından büyütülmüş bir kız,bu yüzden dövüş sanatların diğer kadınların gerisinde kalmamalı. Umarım fotoğraf çekimi için bize gerçek hareketler gösterebilirsin. Bize ne sunabilirsin?"


Yapımcı bu eski şımarık prensesin kılıçla poz vermek isteyeceğini düşünüyordu, fakat ona doğrudan doğruya cevap vermesini hiç beklemiyordu: "Bir kaç hareket biliyorum. Yönetmen Zhang benim performansıma baktıktan sonra hangi pozu istediğinizi seçebilir misiniz? " 


Yönetmen Zhang biraz şaşırarak kafa salladı: "Tamam."


Herkesin gözleri onun vücuduna odaklanmıştı, Xing Wanshuang dahil. Herkes bir aptallık yapmasını bekliyordu.


"Fotoğrafçı, hazırlan." diye emretti yönetmen. "Moyu, performansına başlayabilirsin."


Ona odaklanan ışığı gören sade ve sessiz kız birdenbire mükemmel bir şey yaptı. Bir kadının nezaketine sahip olmadan aksine, dövüş sanatlarını durmadan uygulayan birinin yetenek ve kararlılığı ile hızlı bir şekilde hareket etti.


Yönetmen hayretle suskunluğunu korudu. Onun gözleri Qiao Moyu'ya devam et işaretini verdi.


Işığın altında duran kadın, etraftaki mesafeyi gözlemledi ve iki adım geri attı. Sonra, ekipten meraklı ve küçümseyen bakışların altında, havada iki ardışık tekme attı.


Yönetmen: “…”


Yapımcı: “…”


Herkes güvenle ayakta duran kıza şokla bakıyordu. Fotoğrafçı sersemce göz kırptı ve yeni çektiği resmi iki kere kontrol etti.


T/N: Don’t worry, your camera’s not broken LOL 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm