Childhood Friend 9. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend











9. Bölüm - Koi Balığı Fiziği (2)


Fotoğrafta, sade kıyafetli kadın, bir kelebek kadar parlıyordu ve saçları rüzgarda dalgalanarak uçuşuyordu. Sevimli yüzü sessiz bir nilüfer gibi zarifti. Çekimde yakalanan anda, sıkıntılı bir dünyadan hayata döndürülen bir efsane gibi görünüyordu. Performansını tamamlamadan önce başka iki zor tekme daha attı. Yönetmene gülümsedi ve sordu, "Yönetmen Zhang, hangi aksiyon pozu uygun görünüyordu? "



Adam şaşkınlığından kurtuldu ve birdenbire, Qiao ailesinin torpiliyle dikkatsizce rol alan bu kızın hayal ettiği kadar kötü olmadığını hissetti. Fotoğrafçıya "Bütün sahneleri yakaladın mı?" diye sordu.



Fotoğrafçı kafasını salladı ve: "Evet, bütün pozları çektim."



"Qiao Moyu, daha fazlasını yapmana gerek yok. Sadece istediğin bir pozu seç." Yönetmen diğerlerine direktifler verdi, "Tamam, hadi ilk sahneyi çekmeye başlayalım."



Şimdi herkes Qiao Moyu'nun gösterisine şahit olmuştu. Yönetmenin sesini duyan tek kişi, bir köşede sessizce sigara içen Ye Peicheng'di. Sigarasını söndürdü ve o tarafa doğru yaklaştı. 



Geçerken, aktörün gözleri bir an olsun Qiao Moyu'dan ayrılmadı. Ancak, Qiao Moyu içgüdüsel olarak Ye Peicheng'in kötü bir ruh hali içinde olduğunu hissetti.



Qiao Moyu kameraların arkasına geçti, Asistan Xiao ve ekiple mutlu bir şekilde sohbet etti. Asistan açıkça onun hayranı olmuştu, birden Qiao Moyu'nun gösterisi sırasında ne kadar göz alıcı göründüğünden bahsedip onu övmeye başladı.



Qiao Moyu güldü. Bunlar önceki hayatında öğrendiği en temel hareketlerin birkaçıydı. Önceki dünyasında, insanlar onun koi balığı özelliği yüzünden soruna neden oluyordu bu yüzden o, çocukluğundan itibaren kendisini koruyabilmesi için abisiyle dövüş sanatları pratiği yapmıştı. Genellikle, terlemeden bir iki adamı yere serebiliyordu.



Sadece birkaç adım uzağında, Xing Yushuang ve Ye Peicheng beraber bir sahne çekiyorlardı. İkisi de deneyimli oyunculardı, bu yüzden çekim hızlı ilerliyordu. Kısa bir sürede, çoktan yarısını bitirmişlerdi.



Mola sırasında Xing Yushuang'ın asistanı, Xiao Huan, Qiao Moyu'ya koştu ve ona bir kutu teslim etti. "Moyu, Bayan Wanshuang şu an makyaj rötuşlarını yapmakla meşgul. Ye Peicheng ondan bu kutuyu ona getirmesini istemiş. Lütfen salona gidip bunu ona verebilir misin? Bu çok önemli. Film İmparatoru Ye Peicheng aradı ve derhal kendisine gönderilmesini istediğini belirtti. Çok teşekkür ederim."



Qiao Moyu şüpheyle kutuya baktı.



Madem Ye Peicheng'in buna derhal ihtiyacı vardı, neden Asistan Xiao Huan'ı kişisel olarak yollamak yerine ayak işleri yaptırdı? Romanın planına dayanarak, sorunlu bir şey olması gerektiğini biliyordu.



Ancak, Xiao Huan eşyayı ona bıraktı ve hemen kaçtı, açıkça reddetme şansı yoktu. Eğer Ye Peicheng'in bu kutuya acilen ihtiyacı varsa ona vermekte gecikirse kim bilir neler olurdu.



Diğer taraf harekete geçtiğinden, problemleri geldiği gibi uygunca çözmek iyi olabilirdi.



Qiao Moyu ayağa kalktı ve salonun diğer tarafına doğru yürümeye başladı.



O sırada, Xing Wanshuang'ın dudakları hafifçe yukarı doğru kalktı. Az önce, Ye Peicheng'in evden bir telefona cevap vermesine kulak misafiri oldu. Ardından, hemen salona döndü. Xing Wanshuang varlıklı bir ailenin parçası olduğundan, Ye'nin mevcut durumu hakkında bir iki şey biliyordu.



Ye Peicheng'in ailesi ile ilişkisi, onun eğlence sektörüne girmesini derinden reddettiklerinden beri oldukça gergindi. Eğer Qiao Moyu onun telefon konuşmasını bölerse, onu sadece hırçın bir ruh halinde bulacaktı. Yani ona ne teslim ettiği önemli değil, maalesef o-



Ha ha, Ye Peicheng ona karşı nefretini gösterdiğinde bu küstah kadının nasıl parçalanacağını görmek istedi. Gelecekte ekipten ayrılırsa ne olacaktı?



Bu sırada Qiao Moyu aktörün olduğu salona varmıştı. Kapıyı 2 kez tıklattı fakat cevap gelmemişti, bu yüzden kapıyı yavaşça açtı.



Odanın içerisinde, bir adam ışığın karşısında ayakta duruyordu. Arkası dönük olmasına rağmen, görünmez baskısını hissettiriyordu.



Qiao Moyu sessizce girdi ve bütün yol boyunca tuttuğu paketi nazikçe yere bıraktı. Fakat adamın bakışları beklenmedik bir şekilde onu yakaladı.



Bir anlığına, onun sert ve öldürücü bakışlarını açık bir şekilde gördü. Qiao Moyu bu düşmanlık yüzünden oldukça şaşırdı fakat telefonla konuşurken Ye Peicheng'in telefonla konuşurken yüz ifadesi anlık bir değişime uğradı.



Sonra, yüzündeki kasların gevşemeye başladığını gördü. Sonlara doğru, dudaklarının köşeleri sıcak bir gülümseme ile yukarı kalktı ve bıçak gibi görüntüsü yumuşamaya başladı.



Qiao Moyu eşyayı yere koyana kadar, Ye Peicheng telefon konuşmasını çoktan bitirmişti. "Tamam, Bu gece geri döneceğim." diyerek telefonu kapattı. 



Bu kız onun salonuna davetsiz girmiş olmasına rağmen, Ye Peicheng onun varlığından rahatsız görünmüyordu. Hala biraz evvel yaptığı telefon konuşmasını düşünüyordu.



Geçmişte, babasıyla yaptığı bütün konuşmalar kavga ile sonlanırdı. Bugün için de tartışma çıkacağını beklemişti fakat beklenmedik bir şekilde babasının tutumu bir dönüş yaşamıştı. Bu geçen birkaç yılda hiç görmediği bir şeydi. 



Değişimi ne ile ilgili olmuş olabilirdi?





Yazarın Söyleyecekleri Var!



Film İmparatoru Ye: Neden aniden değişti?


Yazar Jin: Hey, hemen önündeki kadının altın kalçasını tutmalısın. Önünde güzel bir kader getirebilecek parlak bir koi balığı var. İlk olarak, bir plaka alman gerekiyor aksi takdirde onun geleceğinde yerin olmayacak.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Stepmother 6. Bölüm