Düğün

Eteğini hafifçe yukarıya kaldırarak bir bacağını geriye attı. Sol elini kafasına götürerek elinin tersiyle başını itti. Klavye ve klarnet sesiyle vücudunu hareket ettirmeye başladı. Özgürce ve serbestçe dans etti.

Klarnet çalan delikanlı göz ucuyla dans eden güzel kadını izledi. 'Ne mükemmel bir şey!' diye düşündü. En yanık havasını çalmaya başladı.

Gece daha yeni başlamıştı. Aniden artan alkış sesiyle müziğin sesi bastırıldı. Damat, gelinin elini tutarak sahneye çıkardı. Birbirlerine birkaç santim uzakta karşılıklı durdular. Damadın arkadaşlarından ıslık ve alkış sesi bir türlü dinmek bilmedi. 

Damat hala çok gençti. 17 yaşına gireli bir ay bile olmamıştı. Gelin ise sadece 16 yaşındaydı. Karşılıklı duran gelin ve damat birbirlerinin gözlerine baktı. İkisi de hafifçe gülümsedi.

Gelin aniden elini kaldırarak damada tokat attı. Damat ise acıyan ve sızlayan yanağını ovuşturmamak için kendini zorlayarak hafifçe sulanmış gözleriyle sırıttı ve geline doğru uzandı. Gelinin yanaklarından tutarak onu kendisine yaklaştırdı. Gelinin ince pembe dudaklarına hafif bir buse kondurdu. 

Damadın arkadaşları gösteriden çok memnun olmuş olmalılar ki ayaklarının altı kağıt paralarla doluydu.

Müzik ve danslarla devam eden bir gece oldu. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel