Anime Tavsiyesi - Fugou Keiji: Balance Unlimited

 



Puan: 8.5/10

Tür:

Polisiye, Gizem

StüdyoCloverWorks

Tanıtım:

Olağanüstü yeteneklere sahip bir dedektif olan Daisuke Kanbe, yalnızca Metropolitan Polis Departmanına sorun çıkaran kişilerin gönderildiği Modern Suçlarla Mücadele Merkezine atanır. Daisuke orada Haru Katou ile partner olur. Haru, Daisuke’nin materyalist yaklaşımına kıyasla paranın her şey olmadığı görüşündedir. Merak uyandıran sis perdeleri bu iki dedektif karşısında açılır ve gizemleri çözmek için birlikte çalışmak zorundadırlar.

Benim Görüşürüm:

Çok uzun süre önce başladığım ancak şimdi bitirebildiğim bir anime. Gizem animeleri daima favori türüm olmuştur. Animenin ilk 6 bölümü sevimli bir polisiye gibi gözükse de sonradan işler baya ciddileşiyor ve hikaye hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Serinin devamı gelse yeni bir hikayeyle devam edebilirler.

İsimden de anlaşılacağı gibi milyoner bir dedektifi anlatıyor. Parayla her türlü bilgiye, insana ve yere ne kadar kolay bir şekilde ulaşılacağını gösterirken parasız kaldığında bu tür insanların hiçbir şey yapamadığına da tanık olacaksınız.

Stüdyo CloverWorks olduğu için animasyon olarak büyük bir beklentiye girebilirsiniz ve beklentinizi de karşılıyor. Müzikleri özellikle de ending'i mükemmel. Hemen alta koyuyorum:

Opening:


Ending:



Tabi iki yakışıklı baş karakterli bir seriyi fanartsız bırakmayalım.

The shipping Lord has come.

Fan art:






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel