Oyun Tavsiyesi - Resident Evil 2



Puan: 8\10

Tür: 

Korku, Zombi, Survival

Yayıncı: Capcom 

Tanıtım:

29 Eylül 1998'de, ilk Resident Evil olaylarından iki ay sonra, Orta Doğu Amerikan dağ topluluğu Raccoon City vatandaşlarının çoğu, ilaç şirketi Umbrella tarafından gizlice geliştirilen biyolojik bir silah olan T-Virus tarafından zombilere dönüştürüldü.

O akşam, şehir dışındaki bir benzin istasyonunda, ilk görev gününü geçiren bir polis memuru olan Leon S. Kennedy, polis memuru kardeşi Chris'i arayan bir üniversite öğrencisi Claire Redfield ile tanışıyor. Benzin istasyonu zombilerle doludur ve ikisi polis arabasına zar zor kaçmaktadır.

Raccoon Şehrine girdikten kısa bir süre sonra, ısırılan bir tır şoförü arabalarına arkadan çarpar ve polis arabasıyla zombilerin arasına yan yatarak onları zombilerden ayırır. Leon ve Claire, Raccoon Polis Merkezi'ne farklı zamanlarda gelir ancak karakolu zombiler ve diğer canavarlar tarafından istila edilmiş olarak bulurlar. Bunlardan biri Umbrella Şirketi tarafından tarafından hayatta kalanları öldürmek için gönderilen neredeyse tahrip edilemez bir insansı robot olan T-00'dır. Leon ve Claire, hayatta kalmak ve Raccon Şehri'nden kaçmanın bir yolunu bulmak için harekete geçtiklerinde zombiler ve çeşitli sebeplerle bir araya gelmeleri engelleniyor.

Benim Görüşüm:

Oyunu arkadaşımın evinde birlikte PS4 ile oynadık. Konsol ile önceden Detroit: Become Human'ı oynamıştık bu yüzden kola alışmamız uzun sürmedi ancak oyun çok zordu. İlk yarım  saat prolouge kısmını "Normal" modda geçemeyince oyun bize "Hadi abicim siz kolay modda oynayın." dedi. 

Oyunu uzun molalar vererek oynadığımız için bitirmemiz gerçekten çok zaman aldı. Bulmacaları çözerken beyinlerini sıkarak zombileri öldürmeyi seven herkese tavsiye ederim :D İlk başta zombiler korkunç gelse de belli bir süre sonra tamamen duyarsızlaşıyorsunuz. 

Oyunu Leon olarak oynayarak 10 saat civarında bitirdik. Neden Leon'u seçtik? 

Çünkü yakışıklı gözüküyordu. Ancak Ada'nın onu bu kadar kolay kandırmasına hepimiz şoka düştük. CIKCIKCIK! Baya söylendik arkasından... xd


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Stepmother 6. Bölüm