Oyun Tavsiyesi - Tell Me Why

  



Puan: 8\10

Tür: 

Episodik, Yürüme Simülasyonu

Yayıncı:  Xbox Game Studios 

Tanıtım:

Tell Me Why, Life is Strange'in arkasındaki stüdyo olan DONTNOD Entertainment'ın en yeni anlatı macera oyunu. Bu samimi gizemde, yeniden bir araya gelen ikizler Tyler ve Alyson Ronan, sevgi dolu ama sıkıntılı çocukluklarının anılarını çözmek için doğaüstü bağlarını kullanırlar. Güzel küçük kasaba Alaska'da geçen Tell Me Why, gerçekçi karakterler, olgun temalar ve sürükleyici seçimler sunuyor.
Geçmişin anılarını canlandırırken, seçimleriniz ikizlerin ilişkilerini etkileyecek, bağlarının gücünü belirleyecek ve yaşamlarının akışını şekillendirecek.
Tell Me Why’ın ilk bölümü 27 Ağustos’ta yayınlanıyor. İkinci bölüm 3 Eylül’de, son bölüm ise 10 Eylül’de yayınlanacak..




Benim Görüşüm:

Oyunun bir nevi Life is Strange'e benzediğini söylemem gerekiyor, ancak ondan ayıran bariz özellikleri de var.

Hikayenin sürükleyici ve ilginç olduğunu düşünüyorum. Bize, küçüklükten ayrılan iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Çocukluk travmalarını onların gözlerinden görmemizi sağlıyor ve geçmişi bizim değiştirmemize izin veriyor. Bu gerçekten de beklemediğim bir özellikti ve çok yenilikçi olduğunu düşünüyorum.

Müzikleri ve atmosfer tasarımı çok başarılı. Alaska'nın karlı manzaraları tamamen göz alıcı.

Basit bir ara yüzü var ve çalıştırması aşırı kolay bir oyun. Hikaye oyunlarını seven herkese en azından ilk bölümüne bir şans vermeleri gerektiğini söylemeliyim.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood