Webtoon Tavsiyesi - Coffin Jackson

 


Puan: 9/10

Yazar: Chong Tak

Tür:

Aksiyon, Komedi, Gizem, Dram

Tanıtım:

Roman sıradan bir ölü yakıcı değildir. Kurbanın bedenlerinden kurtulmak isteyen gaddar bir gangster için çalışıyor. Ancak ihanet, beklenmedik ortaklıklar ve şok edici bir satın alma, Roman'ı her zamankinden daha fazla ölüme yaklaştırabilir.

Benim Görüşüm:

Çizimleri ve ilginç konusuyla hemen dikkatimi çekti ve karakterler için okumaya devam ettim. 

Atmosferik olarak Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch'e benzediğini söyleyebilirim. Para kazanmak için soygun yapan bir ekip ceset satarak para kazananları soyuyor ve bununla zengin olacaklarını hayal ediyorlar ancak çaldıkları beden hiç de sıradan birinin cesedi değil.

Seriyi okumaya devam etmenizi sağlayan en temel etken karakterlerin salaklıkları. Gerçekten eğlenceli bir kara komedisi var. Kara komediyi sevdiğim için beğenerek okuduğumu söylemem gerekiyor.

Aşağıda gördüğünüz karakterin adı Luck. Kötü karakter olsa bile beni baya etkileyen bir karakterdi. Onun geçmişini anlatan bir spin off çıksa okumadan geçmem.

Orta yaşlı karakterlerin çoğunluğu oluşturduğu bu seride; yazar, kadın karakterleri bile yakışıklı yapmış. Yani göz alıcı çizimlerin yanı sıra bir orta yaş cenneti ~HAHAHA (⁄ ⁄•⁄ω⁄•⁄ ⁄)

İlk birkaç bölümü okuduğumda olayı pek anlamamıştım. Ancak kısa sürede herkesin hangi tarafta olduğu anlaşılıyor ve aklınızda öyle önemli bir soru bırakmıyor. Ancak bence karakterlerin geçmişini anlatılması için ikinci sezon veya bir spin off çıkabilir.

Okuyun mutlaka <3


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood