Manga Tavsiyesi - SPY x FAMILY

 

Puan: 10/10

Tür:

Komedi, Tarihi, Romantik, Günlük Hayat

Yazar: 
Shirakaba Shikayo(sanatçı), Emoto Mashimesa(yazar)

Tanıtım:

<Twilight> kod adlı usta casus, günlerini daha iyi bir dünya hayali için gizli görevlerde geçirdi. Ancak bir gün komutadan özellikle zor bir yeni emir alır. Görevi için geçici bir aile kurmalı ve yeni bir hayata mı başlamalı ?! Türünün tek örneği bir aile hakkında bir hikaye.

Benim Görüşüm:

Casus baba, suikastçı bir anne ve telepatik güçleri olan bir kız. Harika ve benzersiz bir kurgusu olan, çizimleri ile okuyucuyu büyüleyen sıcacık bir hikaye.

Günlük hayat mangasından beklendiği gibi ana hikaye yavaş ilerlese de harika zaman geçirmenizi ve zaman zaman gülmekten karnınızın ağrımasını sağlıyor.


Twilight görevi için evlat edindiği Anya ile birlikte yaşarken gerçek bir aile gibi gözükebilmek için Yor ile evlenmeye karar verir. Aile içinde yaşadıkları eğlenceli anları ve Twilight'ın görevini başarabilmek için yaptıklarını anlatan güzel bir manga.


Gerçek gibi bir aile olmaktan gerçek bir aile olmalarını anlatırken Yor ve Loid'in sevimliliği okuyucuların da utanmasında sebep oluyor.

Loid ve Yor'un hayatlarını anlatırken Anya'nın da okul hayatında bahsetmeleri seriyi daima dinamik tutuyor. Anya ve arkadaşlarının özellikle de Damian ile ilişkisini zevkle okuyoruz.



Başta birbilerine kıskançlık ile yaklaşsalar da aralarında büyüyen dostluğu görmezden gelmek imkansız. Animesi yapılsa en ünlü çiftlerden biri olabilirler.

Okuması kolay, gözü yormayan bir çizimi var. Yeni çıkan mangalardan en beğendiğimin bu olduğunu söylesem yalan olmaz. Herkes okumalı.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel