Childhood Friend 5. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend















5. Bölüm - Bu Kimin Bebeği? (2)



Biraz zaman geçtikten sonra, Xing Yichen saçını kurularken dışarı çıktı. Vücudunun durumu yüzünden kendini hala biraz hırçın hissediyordu. Çevresinde Qiao Moyu'yu göremediği için morali biraz düzeldi. Hızlıca kıyafetlerini giyip ofisine doğru yürüdü.



Adamın hareketlendiğini duyunca Qiao Moyu sessizce onu izledi. Xing Yichen ofisten çıkınca çalışanlarına emirler yağdıracaktı, fakat bunun yerine, onun kıymetli parmaklarıyla yerden bir şey almak için aşağı eğildiğini gördü. Qiao Moyu, Xing Yichen'in yerden ne aldığını görünce içinden küfür etmeye başladı. Çünkü adam yerden 100 yuan almıştı! Başka bir deyişle, uzun bir süre boyunca boynunu sıkma eylemi, onun için 'dokunma' olarak düşünülebilirdi, bu yüzden 100 yuan alabilirdi. Bu, onun şanslı koi balığı özelliğinin buraya geldiği anlamına mı geliyordu?




Xing Yichen yerdeki 100 yuanı alıp çalışanlarına gitti ve "100 yuanı kim düşürdü?" diye sordu.




Onlar cüzdanlarını kontrol ettiler ve şok olmuş bir şekilde hepsi tekrarladı "Patron Xing, o hiçbirimizin değil."




"Judy, 5 kupa kahve sipariş et ve herkesi içmeye davet et!" dedi.




Qiao Moyu bu sahneyi gördükten sonra o an ölmek istedi. Kimse ona dikkat etmiyorken oradan uzaklaşmak için döndü.




Birkaç adım atmıştı ki, telefonu çalmaya başladı , ekrana bakınca 'Yenge Yu' yazısını gördü. Bu kişi esas Qiao Moyu'nun oğluna bakması için işe aldığı bakıcı, Qiao Ziluo'ydu.



Qiao Moyu cevapladı, "Bayan Yu"




Bayan Yu'nun sesi endişeli geliyordu: "Hanımefendi, bir parkta Luo Luo'ya bakıyorum. Lakin o uzun zamandır hiç susmadan ağlıyor. Siz neredesiniz? Ona bakmak için buraya gelebilir misiniz?"




Qiao Moyu oğlunun ağlama sesini telefondan duyabiliyordu. "Tamam, fakat hangi parktasınız? WeChat'ten bana konumunuzu yolla!" 




Kısa bir süre içerisinde Bayan Yu'nun mesajını aldı. 20 dakika sonra parka vardığında, 40 yaşlarında bir kadının omuzunda bir çocuğu tuttuğunu gördü.




Yaz mevsimiydi. 



Küçük çocuk sarı tişört ve mavi şort giyiyordu.




Bu yaşta, çocuğun biraz bebek yağı vardı; beyaz ve yumuşak cildi buruşturduğu küçük yüzü ile lotus köküne benziyordu.




Oğlan Qiao Moyu'yu gördüğünde ağlamasını aniden durdurdu. Büyük gözleri yaşlarla ıslanmıştı, ve dudaklarından salyalar akıyordu, fakat onu 'Anne' diye çağırmadı. Parlak güneş ışığı tombul yanaklarını parlatıyordu.




Sadece onun yüzüne bakarak bile gelecekte ne kadar yakışıklı görüneceğini tahmin edebilirdiniz. Bu çocuk gerçekten de esas Qiao Moyu ile Xing Yichen'in çocuğu olmalıydı. O çok güzeldi! Qiao Moyu hayranlıkla iç çekti.




Fakat sonra, aniden, romana göre esas Qiao Moyu'nun Xing Yichen'e sorumluluk yüklemek için bu çocuğu yaptığını hatırladı. Erkek kahraman, açıkça onunla bir çocuğa sahip olsa bile, Qiao Moyu ile yakın bir ilişki yaşamamıştı. Yani bu çocuk Xing Yichen'den değildi, bunun yerine, farklı bir adamdan mıydı? Fakat kitap çocuğun babasının kim olduğundan hiç bahsetmemişti.




Endişelenecek daha fazla baş ağrısı varmış gibi hissetti.




Bu dünyaya geçmeden önce sadece 18 yaşında bir kızdı, Fakat şimdi, aniden 2 yaşında bir çocuğu olmuştu. Bu onu çok fazla baskı altına sokuyordu.




Bu sırada, esas kahramanın çocuğuyla nasıl geçindiğini düşünürken eliyle oğlana uzandı. Güven verici gözükmeye çalıştı. Nazik bir gülümseme ve hilal şeklindeki gözleriyle ona bakarak "Bebeğim, neden ağlıyorsun? Buraya gel, annene bir kucak ver bakalım?"




Luo Luo ona şaşkınlıkla bakarken bir şeylerin yanlış olduğunu hissetti. Oğlan gözlerini kırptı.



Çok geçmeden gözlerindeki yaşlar, yüzünden Qiao Moyu'nun eline düştü.



Kadın kalbi eriyor gibi hissetti. Ancak, kadın Luo Luo'yu özlemle kucakladığında, çocuk aniden kafasını çevirdi ve 'hıh' sesiyle yüzünü doğrudan dadısının kollarına gömdü. Luo Luo annesini görmezden gelerek bakıcısının omzunun arkasına saklandı. Fakat, salyalarla kaplı dudaklarında minik bir gülümseme belirmişti.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel