Childhood Friend 4. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend















4. Bölüm - Bu Kimin Bebeği? (1)



Ah ah, bu gerçekten utanç verici.




Elbette, Xing Yichen banyo kapısını açtı.  "Qiao, çık dışarı." diyerek öfkesini ve şehvetini bastırmak için dişlerini sıktı. Aslında Xing Yichen zaten vücudundaki olağan dışı değişimleri fark etmişti, öfke yüzünden değil, aksine... Bu kadın gerçekten ona ilaç vermeye cüret etmişti. O bundan daha iğrenç olabilir miydi? 




Alnındaki damarlar şişti ve karnında şiddetli bir ağrı hissetti bu irade gücünü zayıflattı. Biraz önce gördüğü Qiao Moyu'nun kışkırtıcı görüntüsünü gözünde canlandırdı. Onun vücudu mükemmeldi ayrıca teni de oldukça pürüzsüz ve yumuşaktı aynı bir jelatin gibi. Boyununu öfkeyle yalıyor olsa bile avuç içinde hissettiği yumuşak ve narin cildi onu kavrama dürtüsü oluşturuyordu. Bunu düşünürken aniden Xing Yichen'in aklına bir fikir geldi.




Vücudu şehvetten patlama konumuna gelmişti, durumuna dayandı ve ürpertici bir sesle konuştu, "Bir, iki-"




Banyoda olan Qiao Moyu, Başkan Xing'in varlığıyla nutku tutuldu. Eğer o fiziksel ihtiyacını şimdi bu kadınla çözmezse kim bilir ona sonradan neler yapardı. 




Qiao Moyu daha bu dünyaya yeni geçmişti. Her şey çok alışılmadık ve yabancıydı, o yüzden şuan olağan durumu takip etmek en iyisi olurdu. Xing Yichen üçe kadar saymadan önce banyonun kapısını açtı.




Adam çoktan limitine ulaşmıştı. Qiao Moyu'yu görmezden gelerek direkt olarak duşa girdi ve soğuk suyla vücudunu sırılsıklam bıraktı.




Su, beyaz gömleği ve vücudunun alt kısımlarına doğru dökülüyordu, vücudu baş döndürücü görünüyordu. Romanda erkek kahramanın vücudunun birinci sınıf olduğunu bildiren bir not olmalıydı. Takdirle iç çekti, aniden Xin Yichen'in ateşli, düşmancıl bakışlarını fark etti. 




Qiao Moyu fırladı ve kapıyı sımsıkı kapattı, " Kendini iyi yıka, seni rahatsız etmeyeyim! " 




Qiao Moyu banyodan dışarı çıktı lakin odadan hemen ayrılmadı. Eğer bu görünüşle dışarı çıkarsa, itibarı direkt olarak yıkılacaktı. Derhal kıyafetlerini değiştirmesi gerekiyordu. Xing Yichen'in sekreteri olarak çalışan bir kadın olduğunu hatırladı. O kadın, esas Qiao Moyu ile tanışıktı. Ayrıca adını da hatırlıyordu. Qiao Moyu, Xing Yichen'in masasına gitti ve telefon numaralarının olduğu defteri eline aldı. Sekreterin numarasını bulduktan sonra, hemen onu aradı. 




Monica cevapladı, "Merhaba Bay Xing." 




"Monica, benim. Gidip bana kıyafet almana ihtiyacım var. Benimkiler yırtıldı. Tam takım almayı unutma ve hemen Xing Genel Ofisine teslim et."




"Bayan Qiao!" şaşkınca cevapladı. Sonra tekrarladı " Ah evet, hemen satın alıyorum. Bana bir kaç dakika verin."




Direktifleri verince, Qiao Moyu telefonu kapattı. 




Masanın üstünde pembe bir telefon fark etti, bunun esas Qiao Moyu'ya ait olduğunu düşündü. Telefonu eline aldı ve parmak izini okuttu, mesaj kayıtlarına görmek için aşağı kaydırdı. Mesajları incelediğinde, bir şekilde kitapta geçen olay sırasını hatırladı. Bu zaman çizelgesinde, esas Qiao Moyu'nun oyuncu takımına haber vermesi gerekiyordu. Xing Yichen'in yatırımda bulunduğu bir tarihi dizinin ikinci kadın kahramanıydı. 




Qiao Moyu bir ay önce 3. kadın kahraman rolü için babasına yalvarmıştı. 




O sırada, Bay Qiao onu evden kovmuştu, ama yine de utanmadan ofisine gitmeye cesareti vardı.




Rolü talep etmişti çünkü Film İmparatoriçesi olmak ve kadın kahramanı kendi doğal güzelliğiyle yenmek istiyordu. Bununla birlikte, yüksek beklentileri ancak büyük bir hayal kırıklığıyla sonlandı. Bunun nedeni ise dizinin baş kadın kahramanı, esas Qiao Moyu'dan oldukça nefret eden Xing Yichen'in kız kardeşiydi.




Sonuç olarak, Qiao Moyu sürekli zorbalığa dayandı; gerçek şu ki ince bir nezaketten yoksun olduğu için herkesi incitmesiyle sonlandı.




Nihayetinde, seti kalbi tamamen kararmış olarak terk edecekti.




Qiao Moyu derin düşüncelere dalmışken, kapının önünden bir ses geldi. "Bay Xing , Bayan Qiao'ya teslim etmem gereken bir şey var."




"İçeri getirin." diye cevapladı.




Xing Yichen banyodan hala çıkmamıştı.




Qiao Moyu kıyefetleri alıp giysi odasında hızlıca giyindi.




Daha sonra, kendine saklanabileceği bir yer buldu çünkü doğrulamak istediği son bir şey daha vardı.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel