Childhood Friend 6. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend











Sonraki Bölüm






6. Bölüm - Tsundere (1)



Luo Luo yüzünü sakladığı için kimse ani gülüşünü fark edemedi.




Oğlan ağlamayı kestiğinde üçü birlikte eve döndüler. Esas kahramanın evi oldukça güzeldi. Bu ev Qiao Moyu hala Qiao ailesinin bir parçasıyken onun üzerine geçirilmişti. Aileden atılmasına rağmen hala bu mülkte yaşayabiliyordu. Üçü birlikte eve girdikleri zaman, Luo Luo çömeldi ve ayakkabısını çözdü. Onun küçük elleri beyaz ve narindi. Ayakkabılarını ayakkabılığa koyduktan sonra, odasına doğru kısa bacaklarıyla pıt pıt ses çıkararak koşturdu.




Qiao Moyu çocuğun kazara tökezleyeceğinden korkarak, "Baobei* yavaşla, düşme sakın!" 

*Baobei çocuk anlamına gelir.




Annesinin sesini duyduktan sonra iki adım daha atarak durakladı. Annesine döndü ve ciddiyetle, "Luo Luo çoktan büyüdü ve düşmeyecek!"




Qiao Moyu güldü. Qiao Moyu esas kahramanın küçük oğluyla yakın olmadığını hatırladı. Esas kahraman Xing Yichen'e umutsuzca aşık olduğundan onun peşinde koşturmuştu ve çocuktan sorumlu olmasını sağlamaya çalışmıştı. Ayrıca oğluna bakarken davranışları oldukça üstün körüydü. Esas kahraman Luo Luo'ya kötü davranmamasına rağmen, özellikle ona dikkat etmedi ya da onunla yeterli vakit geçirmedi.




Şimdiki Qiao Moyu önceki dünyasındaki küçük kız yeğenini hatırladı. Onu çok fazla seviyordu. Luo Luo'ya bakınca elinde olmadan yeğenini anımsamıştı.




Romanda, esas kahramanın finansal durumu kötüleşmeye devam ederken Xing Yichen, Qiao Luo'nun kendinden olduğunu reddetti. Sonunda, Luo Luo zatürre haline gelen ve hastanede kalmasıyla sonuçlanan bir ateşe yakalandı. Bu süre zarfında, esas kahraman bir muhabire çarptığı için birkaç gün karakolda tutuklu kaldı. 



Karakoldan çıktığı zaman Luo Luo'yu hastaneden almaya gittiğinde, oğlunun ortadan kaybolduğunu keşfetti. Sonsuza kadar oğlunu aradı ama roman sonlanana kadar onu bulamadı. Qiao Moyu böyle sevimli bir çocuğun öyle zavallı bir sonla karşılaşacağı düşüncesi onun endişeli hissetmesine neden oldu. Bu yüzden ona yakınlaşmayı çok istiyordu.




Qiao Moyu odanın ortasına yürüdü ve düşmüş gibi yaptı "Ah, çok acıdı, ayağa kalkabilmem için birisinin beni öpmesi gerekiyor!"




Tıpış tıpış yürüyen çocuk aniden duraksadı. Annesini yerde görünce,  ansızın dondu ve gözleri genişledi. Derinden kararsız hissetti, arkasını döndü ve annesinin yanına doğru yürüdü. Küçük çocuk yanında hareketsiz durarak annesinin eline uzandı.




Qiao Moyu küçük Lou'nun tombul küçük yüzünü gördüğünde, onu çimdikleme dürtüsünü hissetti, fakat ilk olarak, yanağını çocuğa doğru uzattı. Luo Luo dudaklarını büzük dik dik annesinin yüzüne baktı. Sonunda, o küçük dudaklarını annesinin yanağına kondurdu. Qiao Moyu yanağının nemlendiğini hissettiğinde, kalbi eriyormuş gibi hissetti. Çocuğa döndü ve yüzüne bolca öpücük yağdırdı.




Mutlu ve neşeli hissederek Luo Luo'nun ellerini tuttu ve onu bir gülümseme ile övdü, "Luo Luo annesine öpücük ile yardım etti. O çok iyi bir çocuk!"




Küçük çocuk onun sözleriyle kızardı. Luo Luo hemen arkasını döndü ve uzağa bakmaya başladı.




Qiao Moyu Luo Luo ile oynarken Yu yenge mutfaktaydı. O sırada, telefonu çaldı. Ekranda (onun ajansında çalışan) 'Abla Wu' yazısını gördü. Abla Wu "Qiao Moyu, yarın sabah erkenden stüdyoya gelmeyi unutma, Xiao Su'dan saat 8 civarında seni almasını söyleyeceğim."



Önceki dünyasında, Qiao Moyu neredeyse sıfır mahremiyete sahip olduğundan sinirlenirdi.




Esas kahraman buraya erkek kahraman tarafından terk edildiği için gelmişti, neden sessiz sakin hayatından oyuncu olmak için vazgeçiyordu?




Bu yüzden teklifi reddetmek için hemen "Abla Wu, Ben aslında bu rolü büyük babamdan istemiştim. Fakat belki-" cümlesini bitiremeden ('bu rol için uygun değilim.') aniden bileğinde parlak bir şey parladı. Parıltılı ışık kısa sürede değerli mücevher bileziğiyle yer değiştirdi.




 Bu esas kahramanın kaybettiği bilezik değil miydi?  Neden şimdi ortaya çıktı? Qiao Moyu şaşkınlık içinde dolanırken, aklına gönderilen bir mesaj hissetti; Esas kahramanın bir film imparatoriçesi olma isteğini gerçekleştirmesine yardım etmesi gerektiğini belirtiyordu. Eğer başarılı olamazsa önceki hayatına geri dönemeden ölecekti. Qiao Moyu neredeyse şoktan bayılacaktı.




Önceki Bölüm
Sonraki Bölüm



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel