Childhood Friend 3. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend















3. Bölüm - Baştan Çıkarıcı Figür (3)




Qiao Moyu Xing Yichen'e dikkatini vermek için çok yorgundu. Kumaş yığınına baktı ve " Xing Yichen kıyafetlerimi nereye sakladın?" diye sordu.




Erkek kahraman ismini ilk kez tam olarak dile getirdiğini duyduğunda, küçümseme ile gülümsedi. Xing Yichen vücudunda bunaltıcı bir sıcaklık hissetti ve gömleğinin yakasını hırçın bir şekilde çekiştirdi. "Kendi kıyafetlerini pencereden atmadın mı?"




Vay, böyle bir şey mi oldu? Qiao Moyu selefinin* bu kadar cesur olmasını gizlice övdü.


*Selef (bir kimseye göre) bir görevde, bir makamda kendinden önce bulunmuş olan kimse.




Ayağa kalktı ve suit odaya doğru adım adım yürüdü, bu adamla tartışarak zaman kaybetmemeye karar verdi. Giyindikten sonra, bu hayalin etrafında dolaşmalı ve değersiz bir sivrisinek kanı gibi davranmalıydı.




"Başka hangi planların var!?" Xing Yichen'in gözleri tehlikeli bir şekilde parladı.




Qiao Moyu omuzlarını silkti ve kayıtsızca cevap verdi."Bütün vücudumu domuz etiyle kaplayacağım" 




Onu çıplak görmenin bir domuzu izlemekten farksız olduğunu söylemişti değil mi?




Suit odanın girişinde açık bir gardırop gördü ve içinde yeni gömlek ve pantolon koleksiyonu vardı.




Xing Yichen oldukça uzundu. Asılı gömleklerden bir tanesini alıp giydi. Gömlek diz kapağının 10 santimetre yukarısındaydı bu da bir etek için yeterli uzunluktaydı.




Çıkmadan önce odadaki 1 metre 80 santimetrelik yatağa baktı. Yazara göre, Xing Yichen ve Yu Ruohuan ilişkilerine evlilikle devam edeceklerdi.




Ancak, şu anda, aşklarının ilk aşamalarındalardı, henüz bu noktaya gelmemişlerdi.




Şimdi giyecek bir şeyi olduğu için, Qiao Moyu iyi bir moddaydı ve bu rüyanın nadir bir mücevher olduğunu düşünüyordu. Tek iğrendirici kısım Xing Yichen'in şikayetleriydi.  İleri adım attıktan sonra tuvalete gitmek için bir dürtü hissetti.




Bu sırada, Xing Yichen rahatsızlığının ilacın etkilerinden kaynaklandığını bilmiyordu. Kravatını çözüp, ileriye doğru aceleyle attı.




Qiao Moyu banyoya ilk ulaşan kişi oldu.  İhtiyacını gördükten sonra ellerini çırpıp ayağa kalktı. Aniden kanının kafasına aktığını hissetti! Kalbinin göğsünde azgınca çırpınmasını açık bir şekilde hissedebiliyordu. Eğer bu bir rüya ise, neden lavaboyu kullanma ihtiyacı duysun ki?! Tuvaleti kullanma ihtiyacı hissetmesiyle hangi rüya uyanmakla bitmez? Dahası, bu yaşadıkları çok gerçekçiydi, sadece bir rüya olması imkansızdı. Hangi rüya bu kadar detaylı olurdu?




Qiao Moyu ayak tabanlarının üşüdüğünü hissetti ve kalbi uğursuz bir önsezi hissetti. Kafasını kaldırıp musluğun üzerindeki aynaya bakışlarını kaydırdı. 




Kendisinden önce aynaya yansıyan kadına baktığında birdenbire anladı.




Bu kadın fevkalade güzeldi.  Çekici kaşları ve göz bebeği yıldız ve ırmaklar gibiydi. Burnu düz ve uzun ve dudağı kiraz kırmızısıyla birlikte açık yapraklara benziyordu.  Dudakları gülümsemeyle birlikte yukarı doğru kıvrıldığında, bütün yüzü tatlı ve sevimli görünüyordu. Yüzü çok saf bir güzelliğe sahipti fakat vücudu burun kanaması yaratacak kadar çekiciydi.




Qiao Moyu göğüslerinin C+ bedeninde olduğunu gözlemledi. Adamın bol gömleğini giyse dahi, bu içerideki manzarayı saklayamamıştı; O ince bir bele, yuvarlak bir kalçaya ve beyaz narin kusursuz bacaklara sahipti.




Kitapta anlatıldığı gibi, hiç çocuğu olmamış gibiydi.




Romandan anımsadığı gibi orijinal Qiao Moyu'nun görünüşü hiçbir estetik ameliyat izi taşımayan tamamen doğal bir yüzdü. 




Yani, bütün gerçekler romanın içine girdiğini ve Xing Yichen'in küçümsediği Qiao Moyu olduğunu gösteriyordu.




Romanı hiç okumamış gibi değil de şimdi, gerçekten kendi deneyimliyordu bu dünyayı. Şu an tarif edilemez bir hayal gibiydi.




Ellerini yıkadı ve dokunma duyusunu test etmek için yüzüne su çarptı, seçeneği yoktu, bunun gerçeklik olduğunu kabul etti. Bilmek istediği şey; gelecekteki olaylar dizisi aynen olacak mıydı yoksa değişme şansı var mıydı ?




Önceki yaşamındaki şanslı koi özelliği hala onla birlikte miydi?




Endişelerini bırakıp her şeyi adım adım yapmaya karar verdi.




Banyodan ayrılmak için acele etmedi önce bu durumu çözmeliydi. Çünkü romanda orjinal Qiao Moyu banyoyu terkettiğinde bir personel onu düzensiz kıyafetleriyle kayıt etmişti. Daha sonra popüler bir yıldız oldu, ancak bu video kaydı yüzünden halk tarafından tamamen karalandı ve küçük bir artisken Xing Yichen'i baştan çıkarmakla suçlandı.




Ancak, roman Xing Yichen'in ilaçlı suyu içtiğinde çok korkuç acı çektiğini söylüyordu. Qiao Moyu bir fırsat bulup onla fotoğraf çekinecekti, fakat Xing Yichen onu yere doğru itip banyoya daldı, kendini soğuk duş yapmak için duş kabinine attı.




Etrafına bakındı. Hey, banyoyu kendi kendine işgal etti, Xing Yichen nasıl duş alacaktı?






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel