Childhood Friend 2. Bölüm

The CEO's Villainess Childhood Friend















2. Bölüm - Baştan Çıkarıcı Figür (2)



Qiao Moyu kadın kahramanın başka bir adamla olan fotoğraf ve video kayıtlarını anonim olarak Xing Yichen'e gönderdi.




Ayrıca onun önünde beyaz lotus rolünü* oynadı.

*Beyaz lotus masumiyeti ve sadakati temsil eder.




Son olarak erkek kahraman onun niyetini fark ettiğinde Qiao Moyu kıyafetlerini çıkarıp adama ilaç vermeye yeltendi ve mercimeği fırına vermeyi umut etti.
Bununla birlikte hikayedeki kötü karakter olduğu için planlarının başarısız olması kaçınılmazdı. Yani, erkek kahramanı ne kadar baştan çıkarırsa çıkarsın onun sevgisini asla kazanamayacaktı. Kadın kahraman film imparatoriçesi olmakla kalmayıp erkek kahramanın ölümüne kadar ilgisini de kazanmıştı. 




Ve Qiao Moyu, Xing Yichen'in kötü çocukluk arkadaşı, acıklı sonla tanıştı. Evlat edindiği ailesi onu görmezden geldi ve çocuğunu kaybetti. Dağ kadar borcunu ödemek amacıyla kel bir iş adamının bütün müstehcen isteklerini yerine getirdi ve milyonlarca insandan uzak durdu.  Son olarak, aşık olduğu adamın karşısında hatıralarında yer edinebilmek için intihara teşebbüs etti. Ne yazık ki erkek kahraman onun için hiç yas tutmadı. Erkek kahraman onu bir sineğin kanı kadar değersiz kabul etti. Ölü vücudunu gördükten sonra hızlıca kaşlarını çattı ve mide bulantısından kurtulmak için diğerlerine onu sürükleyip köpeklerin önüne atmalarını emretti. 





Romanın son sahnesini okumayı bitirdikten sonra Qiao Moyu kendisiyle aynı adı paylaşan kadın için oldukça üzgün hissediyordu.




Sonradan kitap hakkında bir eleştiri yazdı ve -2 puan verdi 0 puan veren 99 yorum bile vardı. Hoşnutsuzluğunu açığa vurduktan sonra,  kendini hikayenin içinde bulacağını bilmeden uykuya daldı.




Şu anki durumunu düşündüğü zaman trajik sona daha varmamış görünüyordu. Şimdiki zaman çizelgesinde, erkek kahraman Qiao Moyu'nun ona çok fazla aşık olduğunu keşfetti. İkiside çocukluk arkadaşları olduğundan erkek kahraman onun peşini bırakmasını istediğini önemli ölçüde ima etti.




Ancak Qiao Moyu geri çekilmenin yerine erkek ve kadın kahraman arasındaki olaylara karışmaya başladı. Basit bir ziyaretin temelinde bile Xing Yichen'i baştan çıkarma umuduyla kendini onun karşısında çıplak bıraktı. Qiao Moyu'nun hesapları doğruysa erkek kahraman içine ilaç karıştırılmış suyu tüketmiş olması gerekiyordu. Onun gerçek amacı erkek kahramanın yatağına girip onu sorumlu bırakmak için çocuğunu yapmaktı.




Qiao Moyu yere çömeldi , şu an rüyada olmasına rağmen başka bir adam tarafından çıplak görülmek onu rahatsız ediyordu. Bakışları odada kendi kıyafetlerini aradı. Xing Yichen ilacı içtiğinde ona bir şey yapmazdı değil mi?
Buna karşın hikayede erkek kahraman çocukluk arkadaşının kılına dokunacağına banyoda soğuk suyla duş alıp zatürreye yakalanmayı tercih ediyordu. Bu düşünce sayesinde Qiao Moyu aniden rahatladı




Gerçek dünyadaki günlük yaşamı oldukça zorluydu: Ne zaman başladığını kimse bilmiyordu lakin etrafındaki insanlar onun yürüyen şanslı bir koi balığı* olduğunu düşünüyorlardı.

*Koi balığının güzel bir şans ve servet getirdiğine inanılır.




Sadece onun eline dokunmakla bile kafana gökten 10 yuan düşebilirdi.




Bu duruma verilebilecek bir örnek, Bir gün o, genç yakışıklı bir erkeğe sürtünmüştü ve adam gittiğinde yakışıklı çocukla evlenme umuduyla ona karşı koşan 2 kız belirdi. Kızlar onun karısı olabilmek için şiddetle birbirleriyle savaşa girdiler. Gerçek dünyada Qiao Moyu yürüyen bir hazine gibiydi insanlar ona bütün gün yapışmaktan geri durmazlardı. Ona yakın olmasalar bile 2 kere dokunmaları onlara yeterli gelirdi.




Neyse ki onu korumak için kaslı ve güçlü bir abisi vardı. Ona elini dokunmaya çalışanları döverek ondan uzaklaştırıyordu. Fakat böyle bile olsa oldukça zordu. Nihayetinde abisi onu her yerde takip edemezdi, kadınlar tuvaleti gibi. Bunun yüzünden sıklıkla baş ağrılarıyla baş etmek zorunda kalıyordu. Onları kötü bir öfkeyle kendinden uzaklaştırmaya çalışsa bile hala onu rahatsız edenlerden kurtulamıyordu. Beklenmedik bir şekilde birisinin kendisine dokunmak istemediği bir rüyaya girmişti. Qiao Moyu çok memnun ve mutluydu.





O anda ondan nefret eden adam soğuk bir sesle “ Neden gitmiyorsun?” dedi
Qiao Moyu bunların hepsinin bir rüya olduğunu düşünüyordu ve mutluca geri dönüp, ” O zaman sen benim yedek lastiğimsin*" ( geçici aşkımı kastetmiş burada)



Nasıl sadece arkasını dönüp gidebilirdi ki?



Qiao Moyu konuştuktan sonra Xing Yichen bir süre sessiz kaldı.



Sonra kaşlarını derince çatarak, "Utanmaz " dedi.





Önceki Bölüm
Sonraki Bölüm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel