Childhood Friend 1. Bölüm


The CEO's Villainess Childhood Friend






1. Bölüm - Baştan Çıkarıcı Figür (1)

“Öhö” Qiao Moyu bir süredir nefes almanın zor olduğunu hissetti, uyumaya çalışırken yüzüne yorgan kapatılmış gibiydi. Gözlerini zorlanarak açtı ve gördüğü şey yüzünden hayrete düştü. 

Temiz pencereli ve açık alanlı bir ofisteydi. Güneş ışığı büyük oda içerisine yayılmıştı ve oda o kadar temizdi ki tek bir toz belirtisi yoktu. 


Yanındaki el beyaz uzun elbise kolunu dirseğine kadar çekmesiyle zarif vintage* kol düğmeleri ortaya çıktı.

*vintage: Antika kadar eski olmayan ama birkaç 10 yıllık eski ürünler için kullanılan bir tabir.

Qiao Moyu hayranlıkla baktığı uzun kollardan gözlerini kolların sahibine çevirdi. Asil, kayıtsız bir mizaca ve keskin yüz hatlarına sahip bir adamdı bu. Adam derince kaşlarını çatmıştı, kaşları keskin bir şekilde eğimli ve girdap gibi dalgalıydı. Oldukça mutsuz görünüyordu. Gizlemediği bir kin ve küçümsemeyle önündeki kadına bakışlarını kilitlemişti.

Karakterinden tümüyle yayılan tehditkar aura Qiao Moyu’nun ürpermesine neden oluyordu. 

‘Bu nasıl bir durum böyle?’

Nefes almasını zorlaştıran boynundaki baskıyı hissedene kadar sersemlemiş bir şekildeydi. Ancak o zaman önündeki adamın boynunu tuttuğunu fark etti. Boynundaki ellerden kurtulmaya çalışırken bilinçsizce aşağıya baktı. Kendi ellerinin oldukça soluk olduğunu ve bileğinde vintage bir saat gördü. Qiao Moyu hangi marka olduğunu bilmiyordu lakin oldukça pahalıya benziyordu.

Nasıl bir rüya görüyordu böyle? Geçmişte rüyalarında, evindeki bütün camlar kapalıyken nefes almanın zor olduğunu görürdü. Şimdi ise bir adamın onu boğduğunu görüyordu. Öyle görünüyordu ki son zamanlarda rüyaları oldukça seviye atlamıştı. 

Qiao Moyu ellerini kaldırdı ve adamın ellerini boğazından fırlattı. Sert bir şekilde bağırdı “ Bırak, beni boğuyorsun.”

Konuştuktan sonra şok oldu. Bu ses ona ait değildi. Şimdiki sesi kulağına oldukça ilginç ve olağanüstü geldi . Dahası hayatı boyunca duyduğu en iğrenç ve baştan çıkarıcı sese sahipti. 

Önündeki adam sıkıca tuttuğu ellerini bıraktı ve soğuk rüzgarlar kadar acı bir sesle “ Qiao Moyu, Ruohuan ayakkabılarını hak etmiyorsun, önümde çıplak bir şekilde dikilsen bile  bu bir domuzu izlemekten farksız olamayacak.” 

Qiao Moyu hayretle gözlerini kırptı.

Kendi bedenine baktığında bir şeylerin oldukça yanlış olduğunu fark etti. Son bir bakış ve kafası patlayacak gibi oldu. 

Üstünde hiçbir şey yoktu. Ayrıca bir rüyaya göre her şey çok gerçekçiydi.
Kafası patlamak üzereydi.

Bilinçsizce çömeldi ve mahrem bölgelerini kapatmaya çalıştı. Ölümüne korku hissediyordu fakat duruş biçimi yavaşça eski halini aldı. 

Qiao Moyu? Ruohuan? O Yu Ruohuan gibi mi?

Dün gece öylesine okuduğu ‘Film İmparatoriçesinin Sadık CEO’su’ romanındaki karakterler değil miydi?

Sonradan film imparatoriçesi olacak kadın kahraman Yu Ruohuan ve sadık şirket başkanı Xing Yichen. 

Ayrıca onunla aynı adı taşıyan ‘ Qiao Moyu' bir kötü kadın vardı. Ama bu o kadar da önemli değildi. Önemli olan , karakter beyinsizin biriydi. 

Onun ailesinin geçmişi çok iyiydi ve kendisi de çok güzeldi. Lakin kendisine karşı hiçbir şey hissetmeyen erkek kahraman Xing Yichen’e takıntılıydı. Xing Yichen ve Qiao Moyu küçüklükten beri tanışıyorlardı ve çocukluk arkadaşları olarak düşünülebilirlerdi. 17 yaşındaki erkek kahramanı umutsuzca takip ettiğinde yalnızca 13 yaşındaydı. Nedense, Qiao Moyu yurtdışında yanıkları için gördüğü tedavi bitip geri döndüğünde erkek kahraman ona karşı çok soğuktu.

Beş yıl sonra, erkek kadın kahramanla tanışıp ilk görüşte aşık olacaktı.

Ayrıca kadın kahraman,  Yu Ruohuan, erkek kahramana çocukken kaçırıldığını ve biyolojik ailesinden zorla ayrı tutulduğunu söylemiş.. Kadın kahraman ailesini bulması için ondan yardım istemiş. Sonuç olarak erkek kahraman yanlışlıkla Qiao Moyu’ nun ailesinin arkasındaki gerçekleri ve kadın kahramanın Qiao ailesinin gerçek kızları olduğunu keşfetmişti. Böylece kadın kahraman resmi olarak biyolojik ailesine geri dönüp, Qiao ailesinin mücevher prensesi oldu. Qiao Moyu, kadın kahraman yüzünden geri plana itildi.

Kıskançlığından dolayı defalarca kadın kahramana karşı planlar yaptı ve doğrudan aileden uzaklaştırıldı.

Çocukluğundan beri sevdiği adam nereden geldiği bilinmez bir kadın yüzünden ondan ayrıldı ve aynı kadın tarafından kendi evden uzaklaştırıldı. Bunlar Qiao Moyu ‘ nun kalbinin kararmasına neden oldu. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel