Oyun Tavsiyesi - Tangle Tower





Puan: 8\10

Tür:

Dedektif, Macera, Gizem, Bulmaca

Yapımcı:

SFB Games

Tanıtım:

Freya Fellow öldürüldü. Baş şüpheli kim mi? Elinde bıçak olan ve Freya'nın cesedinin başında bulunan belli belirsiz bir şahıs. Peki o zaman sorun ne? O şüpheli... Sadece bir tablodan ibaret. Zemindeki absürt ve ürkütücü bahçelerden zirvedeki soğuk ve şom olay yerine kadar Tangle Tower'ın tamamını incele.





Benim Görüşüm:

Kısa ama keyifli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Konuşmaları dikkatli takip etmeniz ve en ufak ayrıntıyı dahi kaçırmamanız gerekiyor. Ne yazık ki dikkatsizliğiniz ve tembelliğiniz vurduğunda ise çok kolay bir kaçış yolu sunuyor. Bu kadar kolay bir şekilde ipucu vermesi sinir bozucu en azından Machinarium gibi mini oyunu oynadıktan sonra ipucu verse elimiz o tuşa daha az gider.

Çizimleri ve oyunun atmoferi çok etkileyici ve unutulmazdı. Poppy, Fifi, Fiona, Penelope, Fitz ve diğer karakterler... Hepsinin ayrı karakterleri, ilgi alanları, auraları vardı. Seslendirme acayip başarılıydı. Hatta şu ana kadar gördüğüm en iyi seslendirme dahi olabilir.

Dedektiflik oyunlarını seven herkese öneririm. Biraz çocuk oyunu gibi gelse de ben çocuk oyunu diye sınıflandırmam bu oyunu. Çocuk oyunları da oynadım ama anlarsınız ya oyunun atmosferi uymuyor.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obsessive Servant 0. Bölüm

GİS Anatomisi

Stepmother 6. Bölüm