Anime Tavsiyesi - Kimi to, Nami ni Noretara




Puan: 9\10

Tür:

Dram, Romantizm, Doğaüstü

Stüdyo: Science SARU

Tanıtım:

Sörf yapmak ve deniz ile büyülenmiş Hinako Mukaimizu gelecek kariyeriyle alakasız şekilde sahil kentinde bir üniversiteye başlayan bir kızdır. Bir havai fişek kazası sonucunda yaşadığı yerde yangın çıkması sonucu Minato Hinageshi isimli yetenekli bir itfaiyeci tarafından kurtarılır. Buluşmalarının ardından, ikisi çabucak birbirine alışır — Minato sörf yapmaktan korksa da öğrenmeye istekliyken, Hinako onun güvenilir kişiliği ve insanları kurtarmak tutkusuna hayran kalır. Hinako, Minato'ya sörf öğretmeye başladığında ikili birbirine aşık olur, güzel ve sadık bir ilişki başlar.

Benim Görüşüm:

Science SARU, Devilman Crybaby'nin de stüdyosuydu. Çizimler ve animasyon benden tam puan aldı. Göze batan çok fazla hata yoktu. 

Hikaye gençliğin baharında yaşanan bir aşk hikayesini kalp kırıklığıyla bitirse de hem etkileyici hem de sürükleyiciydi. Hayatın aceleciliğini ve beklenmedik oluşunu size yansıtan harika bir yapımdı.

Duyguların güzel verildiğini düşünüyorum. Myanimelist'de puanı 7.5 gözükse de en az 7.8'i hak ediyor.

Filmin bir sahnesinde Hinako, Minato'ya soyadının ne kadar zor olduğunu söylüyor. Minato da alışması gerektiğini, onun da soyadı bu olunca ne yapması gerektiğini bilmek zorunda olduğunu alaycı bir şekilde dile getiriyor. Bu sahne de hem Hinako hem de biz seyirciler ağzımız açık olarak bakakalıyoruz. :D Çok tatlı bir çiftlerdi.

Ayrıca filmdeki seiyuular çok da ünlü değillerdi ancak erkek karakterin seiyuusu Katayose, Ryouta harika bir iş çıkardığını ve gelecekteki çalışmalarını sabırsızlıkla beklediğimi dile getirmeliyim.

Fluff ve dram seven herkese öneririm.

Filmde sürekli geçen şarkı:




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel