Film Eleştirisi - Snowpiecer







Puan: 6.5/10


Tür:

Bilim-kurgu, Aksiyon, Dram

Tanıtım:

2031 yılında, küresel ısınmayı durdurmak üzere yapılan bir deney yanlış gitmiş ve dünya yeniden buzul çağına dönmüştür. Bu felaketten geride kalan az sayıda insan, Snowpiercer adı verilen bir trende yaşamak zorunda kalmıştır. Ancak trendeki insanlar yöneten ve yönetilen kesim olarak ikiye ayrılmıştır. Sürekli ezilen arka vagon halkı, artık bu duruma bir son vermek istemektedir.

Benim Görüşüm:

Doğrusunu söylemek gerekirse bu tarz filmleri hiç sevmem. Sürekli kan, vahşet, dövüş sahneleri midemi bulandırır. 

Eğer sizin de kanınız çabuk alevleniyorsa tüm filmi "S*ktir!" diyerek izleyebilirsiniz. 

Normal anime ve manga hızını alışık biri olarak silahın gösterildiği yerde bir duraksama, öldürmeden önce bir flashback gösterme, önceden en azından bir işaret etme bekliyorum.

Ama film ne yapıyor?

Adam silahını kaldırdığı anda tetiğini çekiyor vee.. one shot, two shot... Tamamen katliam...

Çok fazla mantık hatası olsa da bence fikir gayet güzel. Şu anda bir dizisi çekiliyor. Fragmanda gördüğümden anladığım filme çok benzer olacak ek olarak bol bol öpüşme, sevişme sahneleri de seyirciyi bekliyor. Netflix yapımlarını genelde bu yüzden sevmem. Filmi zaten izlediğim için de onu izlemem. Ama diziyi izlemek için bitmesini bekleyen arkadaşlarım da yok değil.

Eğer sakin sakin film izleyebiliyorsanız izleyin yoksa benim gibi hemen heyecanlanıyor sürekli durdurarak nefes almayı bekliyorsanız sizin reçetenizde bu film yasaklı. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel