Anime Tavsiyesi - Kimi no Suizou wo Tabetai



Puan: 8\10

Tür:

Dram

Stüdyo: Studio VOLN

Tanıtım:

Nisan'da bahar zamanı kiraz ağaçlarının son çiçekleri açmaya devam eder. Başkalarına ilgisi olmayan kitap kurdu soğuk oğlan, hastanenin bekleme odasında üstünde el yazısıyla ''Ölümle Yaşamak'' yazan bir kitapla karşılaşır. Oğlan fark eder ki bunu yazan kişi popüler ve neşe dolu sınıf arkadaşı Sakura Yamauchi'dir. Sakura pankreas hastalığı yüzünden kısıtlı ömrü kaldığı sırrını oğlana söyler. Ve böylece bu sırrını paylaştığı bir kişi daha vardır artık.nNormal hayatını devam ettirmeye çalışan Sakura, son gününe kadar dolu dolu yaşamak konusunda kararlıdır. Özgür ruhu ve beklenmedik hareketleri oğlanı şok eder ve yüreğini yavaş yavaş değiştirmeye başlar.

Benim Görüşüm:

Kitabı gerçekten çok popülerdi ve onu okumak için filmi sürekli erteledim ancak kitabı okumayacağımı fark ettiğimde artık izlemem gerektiğini anladım.

Türünden ve okuduğunuz tanıtımdan anlayacağınız gibi kız sonunda ölecek ancak bu hayatın bize getirdiği bir şey. Ölümü reddetmek anlamsız.

Eğer pankreas hastası olmasaydı bile bir gün mutlaka ölecekti. Ölüm bizi bu dünyadan ayıran bir şey değil de bu dünyaya daha sıkı sarılmamızı sağlayan bir şey.

Güzel işlenmiş, orijinal, yürek burkan bir dram filmiydi. Herkese izlemesini tavsiye ederim. Bu filmden öğreneceğimiz çok şey var.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel