Webtoon Tavsiyesi - The Monster Duchess and Contract Princess


Puan: 9/10

Tür:

Shoujo, Fantastik, Dram


Yazar: Minjack

Tanıtım:

Leslie’nin Sperado soylu ailesinin en küçük kızı olarak hayatı, krallığın Veliaht Prensi ile nişanlanan kız kardeşi Eli'nin iyiliği için kurban edilecekti. Leslie içindeki kara büyüyü Eli'ye aktarmak için feda edecek başarısız bir girişimden sonra, Leslie canavar Düşes Salvatore'nin kapısını çalar ve hırpalanmış, yaralanmış ve çaresiz bir şekilde Düşes'in onu evlat edinmesini ister ?!

Benim Görüşüm:

Leslie görmüş göreceğiniz en ezilmiş baş karakterlerden biri. Ailesi onun varlığına devam etmesine izin vermesinin tek sebebi onu ateşte yakarak güçlerinin Eli'ye geçmesini sağlamak... Vahşice ve gaddarca bir hikaye kurgusu var.

Leslie, aradığı sıcak yuvayı Salvatore ailesinde buluyor ve hep istediği mutluluğu yakalıyor. Leslie'nin ne kadar acı çektiğini anlamanız için nelere mutlu olduğuna bakmanız yeterli. Ufacık şeyler bile ona aşırı mutluluk veriyor. Etrafındaki herkes ister istemez ona acıyor. 

Leslie, ne kadar ezilmiş bir karakter olsa da geçmişten beri kaybedecek hiçbir şeyinin olmaması onu cesur ve kararlı biri yapmış. Çok çalışkan ve saf. 

Kalbinizin webtoonun içindeki ufak anlarla sımsıcak olacağı ve sinirinizi Sperado ailesinden çıkarmak isteyeceğiniz bu seri kesinlikle tavsiye edilmeyi hak ediyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel