Webtoon Tavsiyesi - Lady Baby



Puan: 8\10

Tür:

Drama ,Fantasy ,Historical ,Mystery ,Romance ,Shoujo ,

Yazar: Pingmin

Tanıtım:

Calliope bir çok talihsiz olaydan dolayı acılar çekti. Ailesi öldürüldü ve devam etmekte olan bir savaşta hayatını kaybetti. Ama doğduğu zamana geri döndü! Calliope yavaş yavaş büyürken ailesini kimin öldürdüğünü bulup zamanı durdurabilecek mi?

Benim Görüşüm:

Hem hikaye anlatımı hem de çizimleriyle dikkat çeken bir seri. Genel olarak iyi bir hikaye alt yapısına sahip ve baş karakterin isteklerini ve yaptıklarını rahat bir şekilde takip edebiliyoruz. 

Kendine özgü evreni de hikayeye oldukça katkı sağlıyor. Dünya'nın derin bir anlayışla inşa edildiğini düşünmüyorum ama baş kadın karakter ve erkek karakterin sığabileceği bir dünya. Yazar fazlasına gerek yok demiş. Hikaye de hep onların etrafında dönüyor.

Ailesi katledildikten sonra, zamanda geri dönüp ailesini korumaya çalışan bir kızı anlatıyor. Kararlı, dik başlı, zarif, çekici ve görgü kurallarına tamamen uyarak bunu yapıyor. 

Baş karakter fazla zarif olduğu için çevresindekilerin dikkatini her zaman üzerine çekiyor. Yaklaşık 80 bölüm boyunca baş karakterin büyüyüşünü ve çevresiyle olan ilişkisini okumamıza rağmen son bölümlerdeki romantizm gerçekten de beklentimi aştı

Castillo, çok sevimli ve yakışıklı bir erkek karakter. Utandığı ve gülümsediği sahneler aşırı parlak olduğu için kafamı çevirip birkaç derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum.

Kaliteli bir seri. Okunması tavsiye edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel