Oyun Tavsiyesi - Life is Strange




Puan: 8/10

Yayıncı: Square Enix


Platform: PS3, PS4, STEAM, XBOX ONE, XBOX 360, PC, IPHONE, ANDROID

Seslendirme: İngilizce

Yaş Sınırı: 16+

Oyun zamanı: Yaklaşık 14 saat

Fiyatı: 31 TL (İlk bölüm ücretsiz)

Tür: 


Aksiyo,Macera, Çoklu Seçim

Tanıtım:


Life is Strange, oyuncunun zamanı geri sarmasına ve geçmişi, bugünü ve geleceği etkilemesine izin vererek hikaye tabanlı seçim ve sonuç oyunlarında devrim yaratan beş bölümden oluşan bir epizodik oyun.

Sen Max'sın, zamanını geri alabileceğini keşfederek eski arkadaşı Chloe'yi kurtaran bir fotoğraf bölümü öğrencisi. İkili kısa süre sonra Arcadia Körfezi'nin karanlık tarafına maruz kalırken, bir öğrencinin aniden ortadan kaybolmasının ardındaki rahatsız edici gerçeği ortaya çıkarır.

Bu arada, Max, gücünün anlamını anlamak için mücadele ederken önsezileri almaya başlar. Geçmişi değiştirmenin bazen yıkıcı bir geleceğe yol açabileceğini çabucak öğrenmesi gerekir.


Benim Görüşüm:

Oyunu oynayalı yıllar oldu. Ama eğer bir blog yazıyorsam ve oyun tavsiye ediyorsam etmem gereken oyunlardan biri de Life is Strange olmalıydı. Hem bilgisayarımda hem de telefonumda oyunu oynadım.

Karşılaştırma yaparsam grafikler olarak kesinlikle bilgisayarı tavsiye ederim.

Müzikleri çok güzel.










Oyun size bir şey katmayacak. Ama harika vakit geçirmenizi sağlayacak. Oyundaki gizemleri keşfederken en önemli kararları siz verebileceksiniz ve bu oyunun gidişatını oldukça çok etkileyecek. Maalesef ki oyunun sonunu pek de etkilemiyor.

Ne yaparsanız yapın iki tane son seçeneğiniz oluyor. Bence bundan biraz puan kırabilirim. Sonuçta şu anda Detroit Became Human çağındayız.

Karakterleri öğrenmek ilk oyunumda zordu o yüzden birkaç kere baştan sona oynamam gerekti. 

Harika bir kurgu, alışık olmadığım bir yaşam tarzı ve Chloe...



Fazla spoiler vermeyeceğim ama katilin kim olduğunu öğrendiğiniz zaman gerçekten şoka uğrayacaksınız. :D

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Obsessive Servant 0. Bölüm

Stepmother 6. Bölüm