Eski Arkadaşlar

Her şeye rağmen Balian, Adlee'nin onu takım arkadaşı olarak çağırmasına itiraz etmedi. Ona mesafeli ve çekingen gözlerle bakan grubu tamamen görmezden geldi. 

Adlee, onun bu tepkisizliğini fırsat bilerek daha fazla ileri gitmeye karar verdi. "Balian ve ben takım oluşturmaya karar verdik. Umarım buna itirazınız yoktur."

Eugenie buna itiraz etmek istedi, ancak Annessia onun kolunu tuttu. Eugenie bakışlarını ona doğru çevirdiğinde Annessia'nın başını onaylamayan bir tavırla salladığını gördü. 

Eugenie'nin inatçı bir kişiliği vardı ve Adlee'yi sonunda bulmuşken tekrar bırakmak istemiyordu. Annessia'nın ihtiyatlı tavrını görmezden gelerek kendi fikrini söylemek için ileri çıkmayı planlarken grubundaki diğer takım üyeleri de onu geriye çekti. 

O ana kadar hiç konuşmamış olan kırmızı saçlı, gözlüklü genç adam Eugenie'nin yerine konuştu. "Adlee, bizim kapımızın sana her zaman açık olduğunu bilmeni istiyoruz. Eğer ki..." Devam etmeden biraz duraksadı. "Yaptığın seçimden pişman olursan..."

Sözlerine devam edemedi çünkü Balian'ın kaşlarını çatarak ona baktığını fark etmişti. Bu onu ürküttü. Alnından damlayan teri görmezden geldi. "Adlee, eski yanlış anlaşılmaları gerçekten düzeltmek istediğimizi bil."

Kırmızı saçlı genç adamın adı Jean'di. Adlee, Jean'in durduk yere geçmiş meseleleri açmasına sinirlendi. Yine de böyle bir ortamda kavga etmek istemedi.

Jean ve diğerleri Adlee'ye umutsuz bakışlar içinde bakarken üzgün gözüküyorlardı. Adlee, onların ne hissettiğini umursamadı. Kısa sürede grup yanlarından ayrıldı.

Adlee ve Balian baş başa kalmışlardı. Aralarında oluşan ani sessizlik Adlee'nin garip hissetmesine neden oldu. İçindeki bir ses çığlık atıyordu. Ne yaptın sen?!



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİS Anatomisi

Manga Tavsiyesi - JoJo's Bizarre Adventure Part 1 - Phantom Blood

Oyun Tavsiyesi - Tasokare Hotel